Luk

Vejle skriver kontrakt med U17-topscorer

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (29/11)
Bet25 2,95 3,50 2,37
Oddset 2,75 3,45 2,40
bet365 2,87 3,50 2,30

Vejle har skrevet kontrakt med 16-årige Jashar Beluli, der har fået en aftale til 2023 i Nørreskoven.

Med 11 mål i otte kampe er Jashar Beluli Vejle Boldklubs øjeblikkelige topscorer i U17-ligaen, og nu bliver han belønnet.

Onsdag meddeler Vejle nemlig, at man har skrevet kontrakt til 2023 med den unge offensivspiller, som talentchef Steen Thychosen ser et stort lys i.

- Vi har først og fremmest skrevet kontrakt med Jashar, fordi vi tror, han kan gå hele vejen ind på førsteholdet på sigt. Som type er han spændende, men i dagligdagen springer han også i øjnene på grund af dedikationen. 

- Han vil virkelig det her, og han selvtræner meget for at forbedre sig, og så er der en stor opbakning fra familien til Jashar, som aldrig er tilfreds, siger Steen Thychosen og fortsætter:

- Som spiller er han fodboldintelligent. Han har fine tekniske færdigheder, gode vendinger, og så afslutter han godt. 11 mål i sæsonen er imponerende, og han har et godt venstreben, når han får chancen omkring feltet. 

- Senest mod FCK viste han, at han selv for de bedste hold i Danmark i årgangen ikke kan lukkes ned over en hel kamp. Med tiden udvikler han sig nok til den forreste angriberposition, men han spiller nu en hængende rolle eller som offensiv midtbanespiller. 

- Jashar har mange fine kompetencer, som vi i fællesskab skal videreudvikle i de kommende år, og det kræver fortsat hårdt arbejde fra ham. Vi glæder os over kontraktindgåelsen med en talentfuld spiller som Jashar og ønsker ham og familien tillykke med kontrakten, siger Steen Thychosen.


Af Martin Schmidt
Mandag 23. november