Luk

Vejle skriver med lovende newzealænder

| NordicBet Liga | 2 kommentarer
Vejle skriver med lovende newzealænder
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Roskilde
NordicBet Liga (19/09)
bet365 1,45 4,20 7,50
NordicBet 1,52 4,15 6,00
Oddset 1,45 4,50 6,70

Vejle Boldklub har hentet den newzealandske offensivspiller Matthew Conroy, der i første omgang starter på U19-holdet.

Vejle Boldklub har skrevet en fireårig aftale med den 18-årige offensivspiller Matthew Conroy, der kommer til fra Waitakere United i hjemlandet.

Den unge angriber skal først og fremmest tørne ud for Vejles U19-hold, men træner allerede med førsteholdet og forventes at blive en del af det på sigt.

- Rent positionelt, så skal ’Matt’ bruges på en af kanterne. Han er dygtig 1:1, og så arbejder han både offensivt og defensivt. Matthew Conroy besidder en ekstrem fart, som jeg ikke har set lignende i Akademiet i flere år, siger talentchef, Steen Thychosen, til klubbens hjemmeside.

- Vi har at gøre med en meget atletisk spiller. Matthew har imponeret os i begyndelsen, men han er i Europa for første gang. Han finder forhåbentlig et godt jævnt niveau over de kommende måneder og fortsætter sin udvikling.

- Matthew har allerede fået en del træning med A-truppen, og det skal være med til at dygtiggøre ham. Over tid er det en spiller, vi forventer, vil kunne gøre sig gældende i A-trup sammenhæng, siger Thychosen.

Matthew Conroy deltog i U20 VM for New Zealand tidligere på året, hvor han spillede alle fire kampe for nationen.


Af Sara Margren
Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september