LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vejle slipper Patrick Rasmussen

| NordicBet Liga | 17 kommentarer
Vejle slipper Patrick Rasmussen
Foto: Vejle Boldklub
Vejle Boldklub forlænger ikke kontrakten med 21-årige Patrick Rasmussen, der for første gang skal på jagt efter en ny klub.

Patrick Rasmussen har været i Vejle Boldklub i hele sin spæde karriere, men nu skal han videre. Klubben melder, at angriberen ikke får forlænget sin kontrakt, og det er 21-årige Rasmussen træt af.

- Jeg er ærgerlig over, at det stopper nu, og jeg ville gerne have været med på den kommende rejse med VB. Jeg mødte op til træningsstarten i sidste uge håbet om, at jeg kunne overbevise det nye trænerteam om, at jeg skulle med videre. Sådan gik det desværre ikke og jeg havde min sidste dag i klubben i formiddags, siger Patrick Rasmussen ifølge klubbens hjemmeside.

- Det er spændende, at jeg nu skal ud og prøve noget nyt, efter jeg altid har spillet i VB. At komme ud et nyt sted og prøve mig af og ikke være i de omgivelser, jeg altid har befundet mig i. Jeg er stadig sulten på topfodbold og på at lave mål, og formen er også fin. Jeg har trænet med i den første uge af opstarten, så jeg er godt med, siger han.

Angriberen nåede at spille 35 kampe for Vejles førstehold, som han scorede tre mål for.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Peter Miles

17 kommentarer

VejleB Altid 21:41          
Øv, det er jeg ked af at høre. Held og lykke
Blokvogn 21:49          
Som ACRøde skriver i andre tråde, vores sublime fodboldt opdragelse og dna, nej nu er der snart ikke flere Vejle drenge tilbage, god fornøjelse. Vi kan bruge dig i Horsens, du vil ikke være den første der skifter til den flotte gule trøje.
Sophisticatus 22:00          
Vejle dreng eller ej, hvis man kun scorer 3 mål i 35 kampe, så er man ikke verdens største talent, og derfor passende at han skal finde et lavere niveau at spille på. Det kunne jo evt være i den "flotte" gule trøje.
Poor Scouser Tommy 22:20          
Ærgerligt at Patrick Rasmussen ikke for alvor fik sit gennembrud i VB. Jeg synes egentlig, han har set lovende ud. Men ok, VB spiller typisk kun med en angriber, så 3-4 spillere til positionen er for mange. Klubben har vel valgt at satse på Oliver Drost som det unge talent, der kan supplere de andre.
SimonThais 22:25          
Som angriber er hans stats jo ikke ligefrem med ham. Hvis han stiler efter 1. division, så ville Brabrand måske være en glimrende mulighed - eller et offentsivt-spillende Middelfart hold i 2. division
bakki85 22:38          
Brabrand ville være et håbløst valg. De skal have et stort skur oppe foran med den spillestil de har. Og Middelfart mangler vel næppe med signingen af Søren Andreasen sidste uge. Kunne godt forestille mig han skriver med Fredericia om et par dage.
NikolaiG 22:58          
Sys det er iorden de ikke forlænger med ham. I de kampe jeg har set med ham virkede han ikke god nok til at starte inde, eller til at kunne gøre en forskel når han blev skiftet ind. Skabte ikke nok chancer og mistede for nemt bolden. Nogle gange ret frusterende at se på.
Fredag 19. april
Torsdag 18. april