LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vejle snupper Anders Kure

| NordicBet Liga | 6 kommentarer
Vejle snupper Anders Kure
Foto: Vejle Boldklub
Vejle har sikret sig markant forsvarsforstærkning i form af Anders Kure, der har næsten 200 Superligakampe på CV’et.

Anders Kure blev klubløs da FC Vestsjælland i december gik konkurs. Kure havde ellers halvandet år tilbage af sin lukrative kontrakt med Slagelse-klubben, men den aftale røg altså direkte i skraldespanden.

Nu har Kure imidlertid fundet en ny arbejdgiver. Den 30-årige stopper skifter til 1. divisionsklubben Vejle, der ved vinterpausen blot har to point op til en oprykningsplads til Superligaen.

Anders Kure tilfører stor erfaring til Vejle. Den blonde stopper har spillet 193 Superligakampe, heraf langt størstedelen for AGF, hvor han var at finde frem til sommeren 2014.

Kure har skrevet under på en seks månder lang kontrakt med Vejle.

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

6 kommentarer

sparkliz 09:09          
Velkommen. Han vil tilføre et meget ungt forsvar noget rutine! Positivt
UMURUM 09:41          
Det lyder som en utrolig fornuftig aftale for begge parter. Vejle binder sig ikke for længe med en formodentligt høj løn, hvis man ikke rykker op, og Anders Kure er med til at spille om oprykning, med en forlængelse af samarbejdet i sigte, hvis oprykningen sikres. De kampe jeg har set Vejle spille i år, har jeg også tænkt, at det var i midtforsvaret, at der manglede lidt (der er også andre steder på banen, men der var det synligt).
Mr. Head coach 09:57          
Men vi har bare rigeligt forsvarsspillere, hvad med Fleckner han er lige røget endnu længere fra en start plads. Jeg tror det er fordi Nils Bisp ryger desværre. De skulle heller anskaffe sig en højreback, en god midtbane spiller der kan styre spillet og ikke kun "skraldemænd" som den vi har nu, en højrekant og/ eller en angriber.....
Dahl 12:16          
Helt enig, vi mangler en hørekant og en angriber. Men en ekstra i forsvaret gør ikke noget, Ole Bisp mangler lige lidt erfaring endnu. Fleckner gør det godt, så der skal nok blive plads der. Bisp kan også spille en back.
MikkelF 12:27          
Selvom det ikke er mange måls forskel der er tale om, så har Vejle scoret næst-flest mål efter Lyngby, men har også lukket flest mål ind af topholdene, så det giver for mig god mening, at Vejle har hentet en rutineret mand til (måske?) at styrke forsvaret.

Men det er som sagt vurderet ud fra tabellen. Vejle-fans har selvfølgelig bedre viden om spillet på banen.
Dahl 17:15          
Jeg tror det er godt set af VB, men måske man også skulle tage Marc Rochester Sørensen med fra FCV. Han kunne være god til fløjen.
Fredag 26. april
Torsdag 25. april