LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Vejle-stopper: Har ikke fået de point vi burde

| Superligaen | 2 kommentarer
Vejle-stopper: Har ikke fået de point vi burde
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (23/02)
bet365 3,10 3,40 2,25
NordicBet 3,10 3,60 2,23
Oddset 3,10 3,55 2,25
Stream FC København – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Vejle har ikke fået de point, holdet burde i de seneste kampe, siger forsvarsspilleren Rasmus Lauritsen, der dog er sikker på, at man snart kommer tilbage på sporet igen.

Efter en glimrende start på sæsonen er det gået lidt ned ad bakke for Vejle på det seneste.

Holdet har ikke vundet i de seneste syv Superliga-kampe og ligger tredjesidst i rækken. Ifølge forsvarsspilleren Rasmus Lauritsen skal man dog ikke male fanden på væggen af den grund.

- Vi fik en god start, men vi har ikke helt fået de point, som burde have fået, og så mistede vi lidt momentum. Men at begynde at evaluere sæsonen nu er lidt for tidligt. Vinder vi mod AaB, så er vi lige pludselig fint med igen, siger Lauritsen til bold.dk.

- Vi skal bare tilbage på sporet igen, og det er jeg også sikker på, at vi kommer.

Ifølge ham er det svært at pege på én ting som årsag til de svigtende resultater.

- Imod OB og FC Nordsjælland stod vi ikke så godt på banen, som vi ellers har været gode til. Mod Horsens havde vi lidt svært ved at skabe noget, så det har været lidt forskelligt fra kamp til kamp.

- Vi har bare lige manglet det sidste for at få tre point, siger forsvarsspilleren.

Vejle har generelt haft en stabil defensiv i løbet af sæsonen, mens holdet har bakset en smule med at score mål. I otte kampe er det blevet til syv scoringer fra holdet, men Rasmus Lauritsen vil ikke pege på offensiven som hovedårsag til, at resultaterne er udeblevet på de sidste.

- Det er ikke kun, fordi vi ikke kan lave mål. Det er lidt for sort-hvidt at stille det op sådan. Det vigtigste er bare, at vi rykker lidt sammen i bussen nu, går all in og arbejder hårdt, så skal vi nok få nogle sejre igen.

- Om det så er 1-0 eller 2-0, det er jeg sådan set ligeglad med, siger Rasmus Lauritsen, der erkender, at det godt kan mærkes en smule på truppen, at man ikke har vundet i ligaen i et stykke tid.

- Det er altid sjovest, når det går godt. Sådan er det også ude ved os. Allesammen vil virkelig gerne have tre point snart, og jeg er sikker på, at det vil give lidt bedre stemning. Men vi tror stadig på det, og vi ved, det er en lang sæson. Så der er ingen grund til at gå ned med flaget.

Mandag har Vejle muligheden for at snuppe tre point til Superliga-regnskabet, når det gælder udekampen mod AaB.

anton@bold.dk

Stream FC København – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar