Luk

Vejle-stortalent: Zanka gav mig nogle råd

| 3F Superliga | 22 kommentarer

Vejle Boldklub-kometen Wahid Faghir fik nogle gode råd om fremtiden af Mathias Zanka Jørgensen i onsdagens kamp mod FC København.

Wahid Faghir har taget 3F Superligaen med storm, og det har fået transferrygter til at eksplodere om den 17-årige Vejle-komet.

I pausen af opgøret mod FC København lagde Mathias Zanka Jørgensen armen om Fahir og gav ham nogle råd.

Det sætter Vejle-spilleren pris på.

- Der bliver snakket lidt mere, men jeg tænker ikke så meget over det. Jeg prøver at spille min fodbold derinde, og så må folk snakke, hvis de gerne vil det, siger Faghir til B.T.

- Han siger nogle ting inde på banen, og i pausen tog han også lige fat i mig. Han prøver bare at hjælpe mig og give mig nogle råd.

- Han sagde bare til mig, at jeg ikke skulle lade mig påvirke af de ting, der var, hvis jeg engang skiftede til en større klub.

Vejle Boldklub afviste flere konkrete tilnærmelser på Faghir i vinterens transfervindue.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Sara Margren

20 kommentarer

7100 08:23          
Sikke et råd - ren Ghandi ;) Ej, lige der virkede Zanka faktisk ganske sympatisk
suitcase murphy 08:43          
Det svarer vel lidt til at få råd af Sound of Seduction om hvordan man skaber en stor international karriere.
Sir 08:55          
Stærk reference :)
Esrever 08:57          
Zanka har personlig erfaring med stor hype allerede som 17-årig. Glem ikke hvor ung han var da han eksempelvis spillede mod Barcelona første gang og den opmærksomhed man får. Selv hvis man mener Zanka har taget fejlbeslutninger er det jo typisk fejl vi lærer mest af.

Men sorry, du ville bare bruge anledningen til at kritisere Zanka og her kommer jeg så og ødelægger morskaben. Beklager at jeg prøvede at kommentere noget relevant.
Bobby Wrenøe 08:59          
@suitcase murphy:
Det siger nok mere om dig end det siger noget om Zanka at du hiver det band frem :-)

Hvor mega-stjerne (uden nogen fejltrin a la tiger woods, George Michael etc) skal man være, før man begynder at give råd til andre??

Eller er det nok, at man har prøvet at komme igennem det (ret pressede) nåleøje af en talentfabrik, som dansk (ungdoms)fodbold er? Og ikke nok med at komme i spil i divisionerne, men også har været i udlandet, fået nogle hug for (muligvis) fejl i personlighed eller evner, returnere til den (måske) største klub i hjemlandet, klaret det så godt, at han har fået et par år i England og spillet PL, har landskampe på CV´et og har oplevet flere ting med fodbold end du tror du ved noget om .....

Nej - Zanka skal bare klappe gællerne i !! Faghir vent til Allan Simonsen kommer og giver dig råd
MadsLeb 09:09          
Mig bekendt har Zanka haft en større karriere end hvad 95% af andre superligaspillere nogensinde får. Det er jo et fact, uanset hvor meget man så ikke kan lide Zanka. Så at han giver råd til en 17-årig knægt er vel helt i orden.

Zanka slog selv igennem i en meget ung alder, så han kender nok lidt mere til Faghirs situation end så mange andre gør.
Dahl 09:17          
Måske han forsøgte at lokke ham til FCK?
Fredag 16. april