Luk

Vejle tager Raphael Dwamena af holdet

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (05/12)
Bet25 4,60 4,10 1,69
Oddset 5,00 4,00 1,67
bet365 4,75 4,00 1,65

Vejle har taget beslutningen om at tage Raphael Dwamena af holdet på grund af angriberens hjerteproblemer.

Vejle Boldklub nyder stor succes og ligger aktuelt nummer ét i 3F Superligaen, men mandag præsenterede de også en trist nyhed vedrørende den nyindkøbte angriber Raphael Dwamena.

Den 25-årige ghanesiske angriber skal ikke i aktion for Vejle mere, da han har hjerteproblemer og for høje grænseværdier i monitoreringen af sit hjerte, efter han blev hjerteopereret i januar. Det oplyser Vejle på klubbens hjemmeside.

- At der nu har været ét tilfælde, hvor grænseværdierne har været for høje, må vi ud fra en sundhedsfaglig vurdering som klub tage konsekvensen af. Raphael bliver derfor taget af banen, siger Vejles tekniske chef til Vejles hjemmeside og fortsætter:

- Vi er naturligvis kede af det på Raphaels vegne, men parterne har fra starten af været vidende om den konsekvens, der ville være, såfremt moniteringen af Raphael viste en overskridelse af grænseværdierne i målingen.

Angriberen selv viser forståelse over for beslutningen.

- Jeg er i sandhed taknemmelig for den mulighed, Vejle Boldklub gav mig for at spille fodbold igen. Nu er jeg taget af banen og er under lægelig supervision, siger Dwamena til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- På trods af at jeg ikke kan være på banen, vil jeg stadigvæk hjælpe klubben med at nå sine mål. Derfor vil jeg også sige til både mine holdkammerater, staben og fansene, at jeg er stolt over at være en del af Vejle Boldklub-familien.


Af Johannes Skjøth
Mandag 30. november