LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vejle tilknytter slovakisk keeper

| NordicBet Liga | 9 kommentarer
Vejle tilknytter slovakisk keeper
Foto: vejle-boldklub.dk
Vejle har i dag skrevet en toårig kontrakt med den slovakiske målmand Pavol Bajza, der på det seneste har prøvetrænet i klubben.

Tidligere på dagen skrev Vejle kontrakt med den camerounske prøvespiller Gael Ondoua, og her til aften har endnu en underskrift på plads.

Vejlenserne har således skrevet en toårig kontrakt med den slovakiske keeper Pavol Bajza, der ligeledes har prøvetrænet i klubben den seneste tid.

- Pavol har de rette målmandsmæssige egenskaber og kvaliteter, som en førstemålmand er skabt af. Jeg glæder mig til at se talentet folde sig ud, og med sin højde vil tilskuerne opleve en keeper som vil tage ejerskab over feltet, siger sportschef Steen Thychosen til klubbens hjemmeside.

24-årige Bajza har en fortid hos Parma, hvor slovakken fik fire kampe i Serie A. Han står desuden noteret for 11 optrædener for det slovakiske U21-landshold.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Tobias Boldt Bendsen

9 kommentarer

sparkliz 21:49          
Man står ikke Serie A kampe for sjov, så
Burde han have niveau til minimum superliga når han lige er kommet ind i rytme igen, hvis han ellers har været ude. Meget Spændende signing ! Kunne nemt gå hen og blive en profil
bakki 22:43          
Fordi manden har været 3 keeper som ung i en klub som Parma gør nu ikke at jeg er imponeret. Derimod ser jeg store svagheder i hvis ikke han kan engelsk
Mr. Head coach 23:10          
Han kan godt tale engelsk.
Hvor ser du svaghederne?
sparkliz 23:26          
Bakki så du mener ikke man skal have kvaliteter for overhovedet komme i betragtning til at stå i serie A og for det slovenske u21 landshold. Er ret sikker på det er en keeper man normalt ikke henter til 1 division
bakki 07:35          
Altså Slovenien og Danmark u21. Der ser jeg kun det danske som stærkere og der har fæste da været en fast del af. Og ham har man smidt på porten.
Aner ikke om han kan engelsk eller ej. Jeg har set mange sjove spillere få Premier league kampe også så ikke nogen garanti de bringer noget. Man kan jo godt være hentet ind som ung hvor man troede potentialet var det men at man så ganske enkelt er faldet igennem. Nu har Parma jo også i mange år været en klub på falittens rand.

Nu må i ikke misforstå mig, siger ikke han er dårlig eller noget, men en keeper der skulle have så "flot" et CV så burde man ikke prøvetræne i en 1 divisions klub for at kunne finde en arbejdsgiver. Og har spillet i den 4 bedste rækker i Italiene eller lignende hvor han heller ikke har været fast.

Som Vejle fan håber jeg naturligvis på det bedste. Siger bare der skal mere til at imponere mig end de lottokuponer de henter for tiden.
AC Røde 08:30          
bakki: blot fordi du ikke kender en spiller, er ikke ensbetydende med, at han er en "lottokupon". Man må vel på et eller andet niveau gå ud fra, at VB-ledelsen har evner til at vælge den/de rigtige. Det har da vist sig over de seneste par uger. Hvorfor tror du, at man i målmandens tilfælde har "slået hjernen fra" ?
bakki 08:32          
Det siger jeg heller ikke at de har. Men en mand som har stået halvanden kamp og trænet med i godt en uge må man stadig betegne som en lottokupon. Præcis som ham fra CSKA også er. Nu så jeg de to mål Randers lavede og der synes jeg da bestemt ikke han så godt ud. Og så den anden kamp var mod sønderjyskes reserver.
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april