Luk

Vejle-træner: Flere er ikke i god nok form

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (26/07)
Oddset 2,25 3,25 3,40
bet365 2,20 3,40 3,30

Cheftræner i Vejle Boldklub Carit Falch har tænkt sig at forbedre spillernes form. Han afventer samtidig, at klubben kan hente forstærkninger til denne sæson.

I Vejle har man, ovenpå 0-2 nederlaget til Randers, fået en reprimande af cheftræner Carit Falch. 

- Der er flere af de her spillere, som ikke er i god nok form i forhold til den måde, vi gerne vil spille på. Fire uger var ikke nok til at bringe dem derhen, så vi arbejder stadig på at optimere formen, selvom turneringen er i gang. Det er den største opgave nu, forklarede han ifølge Vejle Amts Folkeblad.

Carit Falch og resten af Vejle Boldklub afventer stadigvæk nye ansigter til spillertruppen. Cheftræneren håber, at der kommer forstærkninger til hurtigst muligt. Kvaliteten skal findes via en grundig og hurtig proces, lyder det.

Vejle har haft en del til-og afgange i dette vindue. Ind er kommet Manrekar James, Kevin Custovic, Aleksey Chernov og Mouhamadou Drammeh.

De markante afgange tæller Pierre Bengtsson, Hugo Ekitike og Ylber Ramadani.


Af Mikkel Farholt

6 kommentarer

girty 20:28          
“ Kvaliteten skal findes via en grundig og hurtig proces, lyder det.”

Det kaldes hastværk, og ender tit i noget rod…….

+ Der vist skal ansættes en dansklærer…….

Sorry….min fejl
Mastade 20:45          
Dansklærer er et sammensat ord.
Nørreskoven 00:27          
Puha... vores nye træner er allerede ude og pege fingre.
Men husk at det samtidig betyder at der er 3 fingre der peger ind mod ham selv.
Det tyder ikke godt og giver kun uro i truppen.
Jeg tror dette er et fejl cast af rang og at Carrit er fortid inden jul.
Det bliver en meget lang og hård kamp hvis vi skal blive suppen.
Lige nu er vi storfavoritter til nedrykning. Alt sejler...
Claus145 08:27          
Pas nu på, at træneren ikke forlanger af spillerne i Vejle. EfB har netop nu en træner der forlanger blod i mundvigen, men han jagtes i forsøget på at skabe professionelle tilstande
VBK - Leeds 09:35          
Claus145
Man kan stadig træne mega hårdt og have blod i mundvigene, samtidig med at man opfører sig ordentlig og respektfuldt overfor spillerne.
Aussie 09:55          
Pas nu på, at træneren ikke forlanger af spillerne i Vejle. EfB har netop nu en træner der forlanger blod i mundvigen, men han jagtes i forsøget på at skabe professionelle tilstande
Som altid handler det om stil! Angående det rent Spillestils- og det mentalitetsmæssige de vil se på banen, er Hyballa og Falch nok ikke så forskellige. Det handler om hvordan de forsøger at drive resultaterne ud af truppen!

Falch lyder til at have en mere pædagogisk coachene og motiverende stil, hvor han formår at få spillere til at forstå hvad det er han vil have dem til at gøre, og hvorfor det vil hjælpe holdet. Han bruger ikke nedladende retorik, fysiske motivationsmetoder (der kan misforstås), banlysning af spillere etc. for at tvinge det ud af spillerne...
Søndag 25. juli