Luk

Vejle-træner: Førsteplads giver selvtillid

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

AaB - Vejle Boldklub 1-3
Superligaen Grundspil
12' 1-0 Frederik Børsting
30' 1-1 Allan Sousa
87' 1-2 Allan Sousa
90' 1-3 Saeid Ezatolahi

Vejles Constantin Galca vurderer, at den nuværende førsteplads giver holdet ekstra selvtillid, men understreger samtidig, at spiller kan blive bedre.

Vejle har fået en glimrende start på sæsonen og slog mandag AaB med 3-1, og dermed strøg oprykkerne til tops i 3F Superligaen.

Cheftræner Constantin Galca understreger, at førstepladsen giver ekstra selvtillid, men han påpeger samtidig, at spillet kan blive bedre.

- Det er selvfølgelig dejligt at ligge nummer et, og det er godt for spillernes selvtillid, for klubben og for vores fans, men vi er lige i starten af turneringen, og der er masser af kampe endnu, siger Galca til Vejles hjemmeside.

- Vi skal hele tiden forbedre vore præstationer. Sidste kamp mod Lyngby vandt vi ganske vist, men spillede ikke særlig godt – i dag spiller vi fint, flytter bolden hurtigt, lægger et godt pres og får lukket hullerne.

- Men vi skal være ydmyge og arbejde hårdt – nu gælder det Randers om blot et par dage. Vi har stor respekt for alle modstandere og for enhver opgave.

Vejles næste kamp er hjemme mod Randers FC på fredag.


Af Mikkel Nøhr

8 kommentarer

Syv7 10:25          
Dom er klubløs :))))))) hent ham nu Galca
ClausFC92 10:29          
Dom er klubløs :))))))) hent ham nu Galca
Er han ikke også lige blevet alvorligt knæskadet igen?
Syv7 10:38          
Jo, men det er vel chancen for VB, ellers havde de nok ikke råd til ham. Hvis han kan komme i gang sidst i sæsonen og være klar til den nye, så kunne det være en god investering, der skal jo ske noget på toppen!
Mr. LFC 10:50          
Ronnie Schwartz skal vel også snart have spilletid.

Ved vinterpausen kan vi stå i en situation, hvor klubber tager overpris eller ikke vil sælge til os og hvem havde troet det :-)

Jeg håber stadig at Henrique kommer i gang, han ser hurtig og farlig ud.
Syv7 12:26          
Ja i Superligaen vil der blive taget overpris, men VB køber sjældent forstærkning offensivt i DK, så jeg tror, at det kommer fra udlandet, og her tænker jeg kun at det er en fordel, at VB ligger højt :) Mon ikke der er nogle, der er kommet i overskud og som er for løntunge, og som godt kunne se VB som et perfekt næste skridt?
Stribsune 09:46          
Når nu der er usikkerhed omkring Raphael, kunne det da give mening at hente Dom.
Aussie 10:11          
Når nu der er usikkerhed omkring Raphael, kunne det da give mening at hente Dom
Som altid kommer det an på form og pris ;)
Dom skal gå MEGET ned i løn i forhold til hans tidligere kinesiske kontrakt for at passe ind i VBs budgetter, og hvordan er hans form? Han har været ude længe...

En 2-årig kontrakt på en "prove-it" løn kunne give mening for begge sider!
Fredag 27. november
Torsdag 26. november