Luk

Vejle-træner: Skuffet trods vanvidscomeback

| 3F Superliga | 15 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - OB
Superligaen Nedrykningsspil (14/05)
Bet25 2,40 3,50 2,75
Oddset 2,55 3,40 2,75
bet365 2,40 3,40 2,80

Vejle vendte 0-3 til 3-3 mod Horsens, men cheftræner Constantin Galca er alligevel utilfreds med præstationen.

Det var så dramatisk, som det overhovedet kunne være, da Vejle Boldklub - efter at have været bagud 0-3 efter en times spil - lykkedes med at sende AC Horsens ud af Superligaen ved at score tre sene mål.

Ved det udlignende mål til allersidst i kampen sprang Vejle-lejren selvsagt op ad stolene for at juble, men på trods af den glade reaktion var Vejles træner Constantin Galca langt fra tilfreds efter kampen.

- Jeg er skuffet over, at vi ikke var fokuserede. At vi ikke vandt. Vi skal blive mere sikre i vores forsvarsspil.

- Det er normalt at lave én stor fejl, men seks-syv store fejl i samme kamp er alt for mange, lyder det fra Vejles rumænske cheftræner.

Galca anerkender dog, at det var godt for moralen og energien i truppen at levere comebacket, men glæden overskygges hurtigt af frustration.

- Det er godt for moralen med sådan et comeback, men vi lavede alt for mange store fejl. Første halvleg og begyndelsen af anden halvleg var forfærdelig.

Den kontante Vejle-træner fortæller endvidere, at kampen om at blive i Superligaen bestemt ikke er overstået endnu. Vejle har otte point ned til stregen.

- Vi kæmper for at vinde. Men hvis vi spiller, som vi gjorde mod Horsens, vinder vi ikke flere kampe, og så bliver det svært at blive i ligaen.

Helten mod Horsens, som stod bag alle tre Vejle-scoringer, angriberen German Onugkha, var efter kampen lidt mere tilfreds end sin træner.

- Det er meget vigtigt, at jeg kan hjælpe mit hold, som jeg gjorde mod Horsens. Jeg troede på comebacket, da jeg blev skiftet ind.

- Det var et meget vigtigt point, som hjælper i kampen mod nedrykning, siger hattrickhelten.

/ritzau/

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Theis Fischer Brandt

15 kommentarer

Poor Scouser Tommy 19:15          
Det var også decideret pinagtigt til tider. Men vi fik da heldigvis reddet lidt af æren til sidst. Håber at se en meget mere fokuseret og koncentreret indsats i de sidste kampe. Ellers taber vi med 3-4 i resten.
Kirke 19:16          
Helt enig med Galca her. Skuffende indsats trods comeback
Aussie 19:20          
100% enig med Galca! Men problemet er jo at dette har vi sagt efter en del kampe i denne sæson! "For mange fejl..."! En "let" måde at skære antallet af kæmpefejl ned, er dog at simplificere spillet lidt, indtil hele truppen er komfortabel med strategien...
Hesteklapper 19:28          
Mere fokus og ydmyghed. Der skal point på kontoen mod bland-selv-Glen i næste runde.
VBHelsingør 19:33          
Mon ikke Thomas Gundelund starter på højre back næste gang
bruger 173979 19:34          
Enig Aussie. Galca har jo et kæmpe ansvar at vi er klar til kamp. Alt for mange i denne sæson har vi ikke været klar. Og hvorfor kan træneren ikke sørge for at fx Ramadani er ok indstillet - han tror jo han er Messi og der må træneren komme ind i kampen...
Hamderdenkloge 19:42          
Det er jo først og fremmest Yamga og Rama der skaber kæmpe usikkerhed med deres dårlige boldomgang. Schoop tilbage og Gunde på backen, så er den på plads. Hvis Schoop ikke bliver klar må Hetemi tage pladsen. Og så hjælper det nok også at komme til at spille på en ordentlig bane, selv om det gælder for begge hold.
Onsdag 12. maj