Luk

Vejle-træner: Spillede næsten lige op med AGF

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

AGF - Vejle Boldklub 1-0
Superligaen Grundspil
60' 1-0 Mikael Anderson

Vejle Boldklub formåede at spille næsten lige op med AGF og dominerede dem i perioder, mener cheftræner Peter Sørensen trods 0-1-nederlaget.

Vejle Boldklub indkasserede søndag endnu et nederlag, da de blev nedlagt af AGF med 0-1.

Vejle-træner Peter Sørensen så dog mange positive ting i præstationen trods nederlaget.

- Det var opløftende på rigtig mange parametre, både kollektivt og individuelt. Vi spillede nærmest lige op med AGF, som vi dominerede i perioder, siger Peter Sørensen til bold.dk.

- Der var noget offensivt spil, der hang sammen; vi tog og holdt momentum over længere tid, og vi kunne spille chancer store og komme langt frem på banen. Vi spillede også en flot forsvarskamp og gav få chancer væk.

- Der var god sammenhæng på holdet og flere gode individuelle præstationer, og det er mere, end jeg har kunnet sige igennem lang tid.

Peter Sørensen mener, at det var skarpheden, der især blev afgørende i søndagens kamp.

- AGF var lidt skarpere end os og lidt farligere end os. De fik flere dødbolde, fordi de havde lidt mere kvalitet i den sidste fase af spillet.

- Det udslagsgivende blev, at der var to meget store chancer i kampen, hvor AGF scorede på deres, og vi brændte på vores.

- Det er kernen af kampen, at AGF var en tand skarpere end os ud af relativt få chancer. Et point var inden for rækkevidde, hvis vi havde været heldigere og dygtigere.

- Det ærgrer jeg mig over, for jeg synes, at vi på mange måder havde fortjent et point. Men på baggrund af AGF's skarphed var det nok ikke skide uretfærdigt, at det gik den vej, som det gjorde.

- Men det var en meget dedikeret, engageret og opløftende indsats, siger Peter Sørensen.

Vejle Boldklub møder i næste runde oprykkerne fra Viborg på hjemmebane.


Af Sara Margren

8 kommentarer

ForzaVejleBoldklub 16:27          
Ja der var mange opløftende ting. Synes vi præsterede okay i en spændende kamp.
Jeg tænker, at vi har brug for en ny offensiv træner eller teknisk træner, der virkeligt kan lære vores spillere at afslutte ordentligt, for det er der godt nok mange, der kunne trænge til at lære. Synes virkeligt vores afslutningskvalitet har været ringe for længe. Vi skaber nogle få chancer, men vi brænder nærmest dem alle sammen. Vi scorer alt alt for få mål. Hvis det ikke kun er det tekniske, der er problemet, må vi hyre en ny mentaltræner, der kan banke noget mere selvtillid i holdet og få dem til at tro på sig selv i afslutningsøjeblikkene.
DetHvideSnit 16:41          
Hvis jeg må give mit besyv ang. vejle, så synes jeg det bærer præg af en masse udenlandske spillere som man køber uden at have en speciel strategi for hvad man vil gøre med dem og hvordan. Man køber en masse lottokuponer, men ingen af dem har vel reelt givet nogen værdi?

Vejle har altid, for mig, stået for hurtigt teknisk og offensivt spil. Håber man finder tilbage dertil i talentudviklingen igen.

Mht. kampen i går, så var heldet marginalt med AGF. Men det ændrer ikke på at ingen af holdene spillede prangende. Spillet bar tydeligt præg af et bundopgør. Desværre :(
siposip 16:50          
Forstår ikke hvordan det kan være positivt at næsten spille lige op for nummer sjok med dem der er anden sidst? Så er man da sikker på at rykke ned hvis det er succeskriteriet.
PeMr 16:59          
Forstår ikke hvordan det kan være positivt at næsten spille lige op for nummer sjok med dem der er anden sidst? Så er man da sikker på at rykke ned hvis det er succeskriteriet.

Det var da på udebane.
Yveraftapper 18:31          
Nå ja, men for kun en lille uges tid siden, vandt vi da også 2-0 på udebane! Det var endda mod det ubestridte tophold fra Sjællandsserien @VIF !!
Hvis vi skal finde flere lyspunkter så kunne spiller bussen kører hele vejen uden nedbrud fra Vejle til Aarhus.
Jyllands rubin 20:25          
Problemet er at på bundlinjen fik vi 0 point, så hjælper det ikke ret meget at spille næsten lige op..
ford 20:34          
Har opgivet. ledelsen har spillet fallit, man ville ikke forlænge med den træner der sikrede os en ny sæson i ligaen. men ville ikke fordi han stillede krav om kvalificeret forstærkninger. vi rykker klart ned, og oveni nok med et pointtal der gør os til grin i 100 år frem i tiden.
tiden er inde til at gøre op med den håbløse indkøbspolitik af ukendte udlandske spiller, 10 forskellige nationaliteter , som man tror vil dø for vores klub, som man har en forventning om trods sprogbarriere , kan gå ind og være et hold.
vi rykker ned, og så må man begynde forfra, med vores egne talenter, bruge vores historie , vores dna til at igen opsnuse de lokale talenter , skole dem, vise dem tillid, og så må vi se om det rækker til superligaen.
Hvor mange spiller fra vores nuværende trup tror i der fælder en tåre når vi er nede.
5-6 stykker, de har været her i mange år, men får ikke altid spilletid.
Vi har et fantastisk stadion, et fantastisk hjemmepublikum i et flot antal.
Vi mangler de lokale helte.
Den her nedtur hviler på ledelsen
Lørdag 25. september