Luk

Vejle tror på overlevelse: Opturen er startet

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - FC Nordsjælland 2-0
Superligaen Grundspil
24' 1-0 Lasso Coulibaly
33' 2-0 Andres Ponce

2-0-sejren over FC Nordsjælland har givet Peter Sørensen endnu større tro på, at Vejle-mandskabet kan reddes.

Vejle fik endelig tre point på kontoen, da Peter Sørensens mandskab slog FC Nordsjælland med 2-0 på Vejle Stadion fredag aften.

Men på trods af de tre point og den forløsende sejr har Vejle fortsat syv point op til Viborg, der ligger lige over nedrykningsstregen.

Derfor venter der en stor opgave for vejlenserne, hvis holdet skal sikre sig en ny sæson i Superligaen.

Træner Peter Sørensen har flere gange sagt, at han tror på, at hans hold kan redde tilværelsen i Superligaen. Og den tro er naturligvis ikke blevet mindre efter sejren mod FCN.

- Jeg har før sagt, at der fortsat er mange point at spille om. Vi har haft en lang periode, hvor vores afkast har været for ringe, men der er altså også en mulighed for, at en lignende periode kan ramme andre hold i rækken.

- Jeg synes, at der er god grund til at tro, at vi bliver bedre som hold og henter flere point, siger Peter Sørensen

Peter Sørensen er derudover imponeret over, hvor langt holdet er nået efter det grimme 0-6-nederlag til OB lige før den seneste landsholdspause.

- Når man ser på, hvor langt nede vi var efter OB-kampen, så synes jeg faktisk, at vi har startet vores optur nu.

- Vi har ikke været helt dygtige nok i afgørende situationer, og vi har sjældent haft marginalerne med os. Jeg håber, at de renter, der nogle gange følger med point, kan tage form for os.

- Vi skal blive bedre til at opsøge vores held, tage den ekstra løbetur og følge op på vores chancer, for så kan det give resultater, siger Peter Sørensen.

Anfører Jacob Schoop deler cheftrænerens optimisme omkring, at Vejle kan finde vejen over nedrykningsstregen.

- Hvis vi ikke troede på det, så kunne vi lige så godt stoppe med at spille. Der har været større mirakler end, at vi skulle holde os oppe.

- Vi har fortsat syv point op til Viborg, der skal hentes, men vi skal bruge den stærke præstation mod Brøndby og sejren mod FC Nordsjælland som et springbræt til at bygge en stime, siger Vejle-anfører Jacob Schoop.

Vejles næste Superliga-opgave bliver i Parken, hvor FC København venter den 31. oktober.

/ritzau/


Af Martin Schmidt

9 kommentarer

CLkommerhjem 08:16          
Fedt med lidt optimisme igen, men jeg vil nu gerne have et par sejre mere i de kommende runder hvis jeg igen skal tro på det. Næste gang er mod FCK og det ligner ikke point.
Smash 08:36          
Det ligner netop point. Et FCK hold i en mindre krise, sol ikke har fundet melodien efter Zeca og Falk. 3 dårlige kampe indtil videre.
Barvej 08:56          
Dejligt med tre point. Men vil lige minde folk om, at det var på en billig baggrund. Har sjældent set FCN i så ringe en forfatning.
Hvasdk 08:59          
Clkommerhjem
Så fin dig en anden klub du kan tro på, for mig er du ikke en Vejle mand nå du ikke tro på det, jeg tro jeg er en af de få der har troet på det her Vejle hold fra starten af
catch22 09:41          
Så er vi flere der skal "finde anden klub". Det er Vejle det her. Vi er ikke dem oppe nord på, der tror på CL efter én sejr. Vi ved det altid er med lodder og trisser og heldet er der sgu sjældent.
CLkommerhjem 09:49          
Clkommerhjem
Så fin dig en anden klub du kan tro på, for mig er du ikke en Vejle mand nå du ikke tro på det, jeg tro jeg er en af de få der har troet på det her Vejle hold fra starten af
Klap i. Hvad fanden bilder du dig ind og skrive sådan?
TheHitch80 15:34          
Hallur effekten er startet, bare vent og se.)
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december