Luk

Vejle udlejer finsk offensiv-spiller igen

| International | 8 kommentarer

Infoboks

IFK Mariehamn - FC Lahti
Veikkausliiga Nedrykning Gruppe (27/10)
Oddset 1,77 3,65 4,10
bet365 1,75 3,80 4,33

Joel Mattsson bliver udlejet fra Vejle til IFK Mariehamn i Finland, selvom det var planen, at han skulle tilbage til klubben, efter han i 2020 var udlejet til Helsinki IFK.

For omkring et år siden skrev Vejle kontrakt med den 21-årige finne Joel Mattson. Herefter blev han udlejet til Helsinki, hvor han har spillet i hele 2020.

Det var planen, at Mattsson skulle tørne ud for Vejle fra årsskiftet, men i stedet bliver han nu udlejet til IFK Mariehamn.

Det fortæller Jacob Krüger, som er teknisk chef i Vejle, til Vejle Amts Folkeblad. 

- Vi vurderer, at vi er godt dækket ind på de pladser, og derfor vælger vi at leje ham ud, siger Krüger til Vejle Amts Folkeblad.

Udlejningen af Mattsson til Mariehamn gælder for hele 2021, mens den finske spillers kontrakt med Vejle varer til sommeren 2022.


Af Theis Fischer Brandt

8 kommentarer

7100 19:52          
Så efterfølgende har vi ham i et halvt år? Hvorfor så ikke sælge,og hvorfor alle disse random handler? For at agenter skal have penge eller?
Lunst 20:08          
Hvem siger der er en køber på nuværende tidspunkt?

Hellere lade en 21-årig spiller få noget spilletid, så han forhåbentlig udvikler sig mere og derefter enten kan forlænges med eller evt. sælges.

Umiddelbart en fin nok løsning.
Slettet(301120211302) 20:29          
7100

Hvad havde du forestillet dig?
Aussie 22:45          
Argumentet om at de fire udlejede spillere fra HIFK vil have bedre af en sæson mere udlejet giver vel meget godt mening? Klubben fik jo set med Luis Henrique overgangen at skiftet fra finsk til dansk fodbold heller ikke er helt let...

Hvor det bliver lidt Komiske Ali stil er argumentet om man kan udleje dem "fordi vi er godt dækket ind"! Var der noget der hurtigt blev tydeligt i efteråret var det at vi ikke styrkemæssigt er særligt godt dækket ind i bredden! F.eks. når ikke Arbnor-Faghir-Sousa trioen ville være klar, tror ikke mange Superliga forsvar er bekymrede for Yamga-Henrique-Jensen afløserne...

Vi har en fin Start-XI, men bredden halter! Venstreback er vel stort set den eneste position jeg føler vi er godt dækket ind (måske også målmand), resten af positionerne er der betydelig drop off i kvalitet!
Nørreskoven 23:15          
Meget enig @aussie.
Som sæsonen skred frem viste det sig tydeligt at bredden ikke er stærk nok.
Når "profilerne" der kan noget på egen hånd falder i niveau er der ingen der kan tage over.
Samtidig har vi et forsvar der har lukket alt for mange mål ind.
Transfer vinduet skal give forstærkninger.
Så er "hullet" til ACH heller ikke større.....
Poor Scouser Tommy 23:30          
Først og fremmest afløsere for Dwamena og Milo.

Målmandsposten: Dækket ind.

Højre back: Mølgaard og Gunde - dækket

Greve og Ojala så godt ud i starten af sæsonen, men jeg er i tvivl om, hvorvidt de er gode nok. Vi kunne godt bruge en klar forstærkning der.

Venstre back: Amundsen og Viljormur, evt. Briggs - dækket

Hetemi og Gunde virker ikke helt klar som alternativer til de tre på midten, om end der ikke er tvivl om deres talent. Vi kunne godt bruge en ekstra option der.

Frontkæden med Mucolli, Sousa og Faghir er super, når den rammer dagen, men især Mucolli falder ofte ud af kampene, og der mangler et alternativ til Faghir.

Finder vi en ny angriber med tilstrækkelig kvalitet, kan Faghir igen blive et alternativ til Mucolli på fløjen, hvor han tidligere har spillet gode kampe.

Lucas Jensen ser jeg som en god option fra bænken, mens Montano, Yamga og Henrique har vist for lidt i Superligaen. Montano har jeg dog af en eller anden grund fidus til, han få et gennembrud, men det vil ikke skade med en ekstra spiller til frontkæden også.
Aussie 00:14          
Vi skal uden tvivl have flere muligheder i det centrale motorrum! Greve, Ojala, Ezatolahi, Rama og Schoop har fint niveau, men der er reelt ingen bredde... Er personligt ikke så nervøs over Greve/Ojala, men de skal spilles rigtigt! Der skal være kompakthed i midten og kort afstand mellem kæderne. Greve/Ojala er gode gammeldags duelstærke stoppere, men ikke nogen du vil have ud og løbe om kap...
Hetemi og Gundelund udvikler sig godt, men er ikke helt klar som startere! Specielt Gundelund skal man også have lavet klar plan for. At give ham spredt spilletid som 2er, 6er og 8er hjælper ham ikke til at nå hans top niveau! Der skal fokuseres...

Og hvad med Montiel? Han spillede en nøglerolle i 1. Division, men Galca ser ikke ud til at ville bruge en ren 10er i Superligaen. Givet det mening at beholde ham så?

Der er et eller andet dejligt uortodokst over Montano! Stor, stærk, relativ hurtig, opportunistisk og uimponeret... Kunne godt tænke mig at se mere til ham som supersub...
Tirsdag 26. oktober