LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vejle vil bringe Murray op på tidligere niveau

| Superligaen | 15 kommentarer
Vejle vil bringe Murray op på tidligere niveau
Foto: Vejle Boldklub

Både teknisk chef Jacob Krüger og cheftræner Adolfo Sormani glæder sig over tilgangen af irske Sean Murray.

Vejle Boldklub har torsdag aften forstærket midtbanen med den irske midtbanespiller Sean Murray, der efter en stærk prøvetræning har tilspillet sig en kontrakt i nørreskoven.

24-årige Murray kommer med masser af erfaring fra de engelske ligaer, og klubbens tekniske chef, Jacob Krüger, håber at genfinde irerens topniveau.

– I den sidste uge, har vi haft god tid til at kigge på Sean Murray på og udenfor banen. Vi har set ham grundigt an og han ser fit ud. Vores mål er, sammen med Sean, at vi i den kommende tid bringer ham tilbage på tidligere tiders niveau.

- Han kommer med et fint CV med mange kampe i Championship. I sidste sæson opnåede han 37 kampe for Colchester og han kommer med en god ballast fra det engelske ligasystem, siger Krüger til klubbens hjemmeside.

Også cheftræner Adolfo Sormani glæder sig over tilgangen af Murray, som han kender fra deres fælles tid i Watford.

– I Sean Murray får vi en energisk, hårdt arbejdende og offensiv midtbanespiller. Han forstår den måde, jeg vil spille fodbold på og hvad jeg kræver af en spiller på mit hold, da jeg tidligere har arbejdet med ham i England hos Watford.

- Som forventet, har Sean gjort et stærkt indtryk på organisationen og sine nye holdkammerater i den sidste uges tid, siger Sormani.

24-årige Sean Murray har skrevet under på en treårig kontrakt med Vejle Boldklub.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten
Søndag 19. maj