LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vejles Greve: Ærgerligt vi skal jagte det

| Superligaen | 9 kommentarer
XL-panelet: Direktøren har intet haft at skulle sige i beslutningerne i Vejle Boldklub
Ny Vejle-træner taler ikke engelsk - 'Cirkus-Vejle fortsætter!'
Galca er ’ikke kommet ind med firetoget’ – derfor valgte Vejle rumænsk cheftræner
Vejle redder ét point i slutminutterne af ny træners debut - se målene her
1-0 til Vendsyssel: Opondo og Vendsyssel giver ny Vejle-træner den værst tænkelige start
Vejles Greve: Ærgerligt vi skal jagte det
Foto: Getty Images

Vejle-forsvareren Mads Greve var en skuffet mand, selvom Vejle først til allersidst fik udlignet Vendsyssels føring. Det sagde han efter kampen til TV3 Sport.

Vejles Gustaf Nilsson headede en sen udligning i mål for Vejle, som de havde jagtet siden kampens ottende minut, da Moses Opondo havde bragt Vendsyssel foran 1-0 i første halvleg.

Vejle havde store problemer med at komme frem til store chancer mod en velspillende Vendsyssel-defensiv, men Vejles Mads Greve var alligevel en skuffet mand, da TV3 Sport fangede ham efter kampen.

- Jeg er glad for, at vi får scoret og får et point, for det er vigtigt. Men vi skulle have en sejr i dag, og det var altafgørende, sagde han og fortsatte.

- At vi kommer bagud, så vi skal jage og stresse det, er ærgerligt, for jeg synes, vi er bedst. Vi har bolden meget uden at blive rigtig farlige, men det er min følelse.

Mads Greve er dog fortsat fortrøstningsfuld omkring nedrykningskampen i Superligaen.

- Selvfølgelig skal vi se det i øjnene, men vi har stadig en kamp mod Esbjerg, og der er masser af mulige sejre forude, så vi skal bare blive ved. Men det er klart, det havde lunet med en sejr i dag, sagde han til TV3 Sport.

Vejle er med det ene point fortsat bundprop i Superligaen, hvor holdet fra Nørreskoven er noteret for 20 point.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

Aussie 18:14          
Tjah, når et forsvar ikke kan sparke en simpel bold væk ender det i mål og man må jage!
ForzaVejleBoldklub 18:21          
Ja det har du ret i Aussie.
Elendig kamp af Emmerson bl.a. Manden har simpelthen ikke Superliga-niveau. Det virker heller ikke til at Bajza er tilfreds med ham. Der er også brug for mere kontinuitet i center-forsvaret. Der er blevet stillet med så mange forskkellige konstellationer i de sidste mange kampe. Det kræver dog, at de får færre kort og skader. Man kunne evt. også prøve med Kasper Poulsgaard fremover, hvis Emmerson bliver ved med at sejle. Han har spillet flere kampe med mange af spillere fra Superligatruppen.
VBK - Leeds 18:39          
Jeg er mere til Mads Lauritsen end til Emmerson. Ham er jeg bare ikke tryg ved selvom han er et fysisk pragteksemplar. Ramadani var heller ikke så heldig, måske Hallberg skal derind igen.
VBHelsingør 18:52          
Enig i at Mads Lauritsen er bedre end Emmerson. Men hvis jeg læser tabellen og sidste runde rigtigt så kunne scenariet blive: Vendsyssel taber hjemme mod Nordsjælland (vel ikke helt urealistsik), Hobro taber i Parken (alt andet lige ville vel være en kæmpe overraskelse, og FCK dummer sig næppe som mod Vendsyssel)- så vil VB med 1 point i Esbjerg overhale Hobro på bedre målscore og dermed slutte næstsidst. Og hvis VB vinder i Esbjerg,det har de jo gjort før, og Hobro og Vendsyssel taber, så går VB forbi begge hold. Så lad os holde optimismen og takke Gustav for 1-1 målet
ForzaVejleBoldklub 19:00          
@VBK - Leeds
Ja jeg er også selv meget mere til ML end Emmerson. Emmerson er god fysisk ja, men han sejler i sin placeringsevne, koncentration og laver tit dårlige korte afleveringer. Han vinder dog flere dueller i luften i dag og lavede en super lang aflevering. Ramadani spillede heller ikke godt, nej. Jeg synes også der skal prøves noget mere med Hallberg. Han tænker også mere fremad banen - hvilket vi har brug for. Hallberg har scoret flere mål i karrieren førhen.

@VBHelsingør
Ja jeg bevarer skam også optimismen endnu. Intet er afgjort og alt kan ske i Superligaen, haha. Spændende at se om den nye træner kan give noget mere håb og tro til spillerne og staben.
Aussie 19:02          
@VBHelsingør

Mulighederne er der! Men der skal GODT nok forbedres mange ting før vi kommer i nærheden af points i Esbjerg!

Mon ikke man burde forsøge en dobbelt-pivot med Ramadani og Hallberg foran forsvaret, for at lukke ned? Der er brug for mere power i midten af banen, også for at give de offensive mere plads til at angribe...
Alba Bellum 21:23          
Er Hebo skadet?
Lørdag 25. maj