Luk

Vejles nye græker: Fællesskabet tiltaler mig

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Pas Giannina - Panathinaikos
Super League (18/09)
Oddset 3,05 3,25 2,20
bet365 2,90 3,00 2,40

Dimitris Emmanouilidis er ny mand i Vejle, da han er kommet til fra Panathinaikos, og det skyldes blandt andet, at der er et godt fællesskab i Vejle-truppen.

Vejle har lørdag præsenteret en ny spiller i truppen, da græske Dimitris Emmanouilidis er blevet købt fri af sin kontrakt med Panathinaikos.

Den 20-årige kantspiller glæder sig til at komme i gang i Nørreskoven, da Vejle har lagt en god plan for ham, og så ser han desuden frem til fællesskabet i truppen, som har tiltalt ham meget.

Det fortæller Emmanouilidis til Vejles hjemmeside.

- Vejle Boldklub viste mig en plan, klubbens faciliteter og en klar spilfilosofi. De tre nøglepunkter overbevidste mig om, at jeg passer ind, kan bidrage og udvikle mig som spiller her i Vejle. 

- Samtidig er det en utrolig smuk by, der tiltaler mig, og jeg forstår, at der i truppen er et fællesskab, der binder forskellige nationaliteter sammen med klubbens egne talenter.

- Det er forklaringen på, at jeg valgte Vejle og 3F Superligaen. Det var fedt at komme på træningsbanen i dag med mine nye holdkammerater og møde staben omkring holde, udtaler Dimitris Emmanouilidis.

20-årige Dimitris Emmanouilidis står desuden noteret for syv U21-landskampe for Grækenland.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september