Luk

Veloplagte Chelsea melder sig ind i topkampen

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Sheffield United 4-1
Premier League
9' 0-1 David McGoldrick
23' 1-1 Tammy Abraham
34' 2-1 Ben Chilwell
77' 3-1 Thiago Silva
80' 4-1 Timo Werner

Med en overlegen 4-1-sejr over Sheffield United spillede Frank Lampards Chelsea sig lørdag aften op på tredjepladsen i Premier League.

Sheffield United har fået en skuffende sæsonstart i Premier League, hvor det inden lørdagens udekamp mod Chelsea blot var blevet til ét sølle point i syv kampe.

Chelsea kunne med en sejr hægte sig på i den rigtigt sjove ende af tabellen, men gæsterne gik uimponeret til opgaven på Stamford Bridge og skulle hurtigt komme i front.

I det niende minut tog Sheffield et kort hjørnespark, og efter et par hurtige kombinationer sendte norske Sander Berge en flad afslutning mod mål, som David McGoldrick frækt snittede i mål med hælen.

Sheffields Max Lowe trykkede af midtvejs i første halvleg, men Chelsea-keeper Edouard Mendy havde styr på afslutningen, og minuttet senere var det i stedet Chelsea, der lynede.

Mateo Kovacic tog et godt løb ind i feltet, hvor han modtog bolden og sendte den skråt tilbage. Her stod Tammy Abraham, som på ingen måde ramte bolden rent, men ikke desto mindre strøg den i kassen til 1-1.

Chelsea var kommet markant bedre med, og værterne var uhyre tæt på at komme i front efter en halv time.

Hakim Ziyech smækkede et frispark ind over, og ved bageste stolpe afsluttede en liggende Timo Werner på overliggeren, men heldet var med Sheffield United.

Fire minutter senere gik det dog galt for gæsterne, da endnu et godt indlæg fra Ziyech fandt vej til bageste stolpe, hvor Ben Chilwell prikkede bolden forbi Aaron Ramsdale, der ikke leverede overbevisende målmandsspil i situationen.

Ben Chilwell var nærgående efter endnu et hjørnespark i det 39. minut, men denne gang var Ramsdale vågen og hev en fin redning op af ærmet.

Chelsea skruede bissen på

Chelsea måtte nøjes med en etmålsføring ved pausen, men to minutter inde i anden halvleg fik Mateo Kovacic en gylden mulighed for at øge til 3-1.

Kroaten stak igennem i højre side og forsøgte uselvisk at spille bolden på tværs til Timo Werner, men et forrygende tilbageløb af Chris Basham forhindrede en ellers klokkeklar Chelsea-scoring.

Ti minutter senere sendte Hakim Ziyech et kompetent skud mod mål, men Sheffield fik blokeret til et hjørnespark, der heller ikke resulterede i en scoring.

Chelsea fortsatte jagten på en tredje scoring, og nøjagtig som i første halvleg skulle Ziyechs venstreben blive afgørende.

13 minutter før tid smækkede den tidligere Ajax-stjerne et glimrende hjørnespark ind over, hvor Thiago Silva steg til vejrs og pandede Chelsea på 3-1.

Timo Werner burde have afgjort kampen endegyldigt minuttet efter, hvor han fik en friløber efter en klasseaflevering af Hakim Ziyech, men tyskeren lobbede akkurat bolden forbi.

Werner tog dog revanche i det 80. minut, hvor han lidt tilfældigt fik en chance alene med Ramsdale, som han denne gang sparkede sikkert i mål til 4-1.

Chelsea slap efterfølgende gaspedalen en smule, og Frank Lampards tropper kørte stensikkert sejren i land og går dermed op som nummer tre i Premier League med ét point til toppen.

På en delt førsteplads ligger Southampton og Liverpool, hvor sidstnævnte har en kamp mod Manchester City i hånden. Det opgør spilles søndag.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

Vince71 20:25          
Endnu en stærk kamp fra holdet og med lidt mere skarphed kunne det nemt være blevet til mere. Det spil vi har vist på det seneste er noget af det bedste jeg kan mindes jeg har set fra Chelsea de sidste 2-3 sæsoner. Håber de kan holde ved og bygge på. Svært ikke at være begejstret som fan i disse tider.

Ziyech - ren klasse!
Igottheblues 20:29          
Det er fryd for øjnene at se at der begynder småt at komme styr på i forsvaret. Ziyech ser virkelig god ud. Ziyech, Mount og chilwell havde en god dag idag.
Wise1964 20:32          
Satme en fornøjelse at følge den bold omgang og at se en spiller som Silva markere sig så hårdt. Flot flot holdindsats med kante/Mount/kovacic som et hårdtarbejdende center og verdens bedste Ziyech som en stor nydelse
Slettet(481118202211) 21:08          
Nu når de har fået stabiliseret forsvaret med Silva og Mendy på mål, ser Chelsea farlige ud med de offensiv krafter de har. Mega spændende at følge
Connie_Lingus 21:52          
Fat Frank & co. Kunne godt ligne nogle der med lidt små justeringer i defensiven var klar til at udfordre LFC og City til næste år, med lidt held måske allerede i år.

Blændende offensive talenter.
Mudsen 11:44          
Hehe... Chelsea fans i ekstase over en sejr mod det dårligste hold i PrL. Altså.... kan vi ikke blive enige om, at når man er en købeklub og har købt ind for så mange oliepenge, at man da som minimum kan være tilfreds med en PrL pokal??
Tha_BinGo 13:03          
Hehe.. Kan du ikke bare lade dem nyde sejren eller skal du ind og være smart hver gang de slår et bundhold??
Søndag 24. januar