LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Veloplagte Napoli knækkede Liverpool til sidst

| Champions League | 27 kommentarer
Veloplagte Napoli knækkede Liverpool til sidst
Foto: Getty Images

Infoboks

Napoli - Liverpool 1-0
Champions League gruppe C
90' 1-0 Lorenzo Insigne
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Lorenzo Insigne scorede i sidste minut, da Napoli onsdag slog Liverpool med 1-0 i Champions League.

Onsdag aften var der stormøde på Stadio San Paolo, da Napoli tog imod Liverpool i Champions Leagues gruppe C.

Napoli fik blot et enkelt point i første gruppekamp mod Røde Stjerne og var derfor sultne efter en sejr, og i jagten på den havde cheftræner Carlo Ancelotti blandt andet valgt at starte med Arkadiusz Milik i angrebet i stedet for belgiske Dries Mertens.

Hos Liverpool var eneste ændring fra weekendens kamp mod Chelsea, at Neby Keita startede på midtbanen i stedet for anfører Jordan Henderson.

Det var hjemmeholdet, der startede kampen bedst, og allerede efter 10 minutter havde Lorenzo Insigne et godt skudforsøg, som sneg sig lige forbi Alisson Beckers mål.

Ti minutter senere blev Liverpool tvunget til at lave en udskiftning, da Naby Keita blev skadet og måtte bæres fra banen. Han blev afløst af Jordan Henderson.

Efter en halv times spil var Napoli igen farlige, da Milik fik sendt en hård afslutning af sted - men Alisson klarede forsøget uden de store problemer.

Liverpool døjede med at få gang i den ellers så farlige offensiv mod et Napoli-hold, som virkede veloplagt men også sled med at spille sig frem til de helt åbne scoringschancer. Det stod derfor 0-0, da dommeren fløjtede til pause.

Også fra anden halvlegs start var det med Napoli i Teten. Efter fem minutter var Milik igen på spil, da han sendte en kvalificeret, flad afslutning af sted, som Alisson kastede sig ned og fik reddet.

Napoli sad fuldstændig på opgøret og pressede Liverpool godt tilbage, men det blev ved lige ved og næsten for hjemmeholdet.

Et kvarter før tid brændte det for alvor på i Liverpool-feltet, da Jose Callejon modtog en bold bagerst i feltet, som han sparkede til første gang - men Joe Gomez var vaks og fik sparket væk på stregen.

Ni minutter før tid skulle hjemmeholdet have taget føringen, da Dries Mertens satte benet på et indlæg tæt under mål, men bolden blev sendt på overliggeren.

I kampens sidste minut kom forløsningen endelig for hjemmeholdet. Callejon fandt Lorenzo Insigne med en flad tværaflevering i feltet, som den 27-årige italiener prikkede i mål. 1-0 til Napoli.

Dermed snuppede Napoli alle tre point, og holdet fører nu gruppe C med fire point efter to kampe. Liverpool har tre point.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

27 kommentarer

haraltidret 22:56          
Der var klasseforskel på de mandskaber i aften og Napoli vinder fuldt fortjent 1-0. En sejr der burde have været større.
Klopptimist 22:57          
A vaffanculo !!

Men reelt billigt sluppet, for der var jo både beton bagi og spræl oppe foran. Hos Napoli altså...

Gad vide, om ikke det var i sådan en kamp, at Shaqiri kunne have ageret låsesmed den sidste halve times tid.
Chrillinho 22:57          
Nej hvor er det vigtigt og fortjent. Vildt god præstation, især når man ser på hvem modstanderen er. Når man tjekker Livescore siger den 3 skud for Liverpool og 0 på mål. Det er ret imponerende når man tænker på hvor mange mål og chancer der kreerer normalt. Fantastisk og det gør i hvert fald ikke puljen mindre spændende!
KnoldSparkeren 22:57          
Fuld fortjent! En midtbane med Henderson, weijnaldum og Milner er simpelthen for sløvt.
Vi skal spille heavy metal-fodbold, ikke på resultatet. Det var ikke en Liverpool-kamp værdigt det her.
TheGaffer 22:58          
Absolut en fortjent sejr til Napoli. De var sat godt op til kampen. Liverpool total tandløse. Lover ikke godt for kamp mod City i weekenden.
Den_neutrale 23:00          
Liverpool kom med absolut ingenting, det virkede som om, at de bare ville køre 0-0 hjem, intet højt pres eller noget som de plejer. Det skal dog ikke tage noget fra Napoli, som stod fantastisk på banen, og udnyttede et passivt Liverpool mandskab, til sidst.
Vince71 23:00          
Det er godt nok ikke særlig tit man ser Liverpool med 43% boldbessidelse og ingen skud på mål.
Mandag 18. februar