Luk

Velspillende Randers fik flot point mod Cluj

| Conference League | 31 kommentarer

Randers FC skaffede sig endnu et point til samlingen, da de på udebane fik 1-1 mod CFR Cluj. Det kunne dog sagtens have endt med en sejr.

Torsdag aften var de europæiske turneringer tilbage på programmet, og det betød blandt andet, at Randers FC skulle i aktion igen.

Det skulle de på udebane i Rumænien, hvor CFR Cluj bød op til dans i en kamp, der var vigtig for begge klubber i kampen om det videre avancement. Randers havde fået ét point hjemme mod AZ Alkmaar i første runde, hvor Cluj havde tabt på udebane til Jablonec i Tjekkiet.

En første halvleg uden rytme med Randers mest på bolden

Kampen startede godt for Randers med en tidlig chance til Oliver Bundgaard, der fik sendt et skud afsted fra venstre side af feltet.

Randers startede generelt godt og dominerede svagt på boldbesiddelsen, men det var også en lidt rodet begyndelse, så ingen af holdene lod til rigtigt at finde rytme i deres spil.

Halvvejs igennem kom Randers så frem til en god mulighed, da Tosin Kehinde driblede ind i feltet og fandt Stephen Odey, som tog et træk inde i feltet og passerede målmanden. Men uheldigvis for ham og Randers blev bolden reddet på stregen alligevel.

Herefter havde hjemmeholdet fra Cluj også en enkelt chance efter hjørne, men så var det Randers' tur igen efterfølgende fem minutter før pausefløjt – også på hjørne.

Vito Hammershøy-Mistrati sendte et godt indlæg indover, og her kom Alhaji Kamara højest og pandede føringsmålet i kassen til stor jubel for de tilrejsende Randers-fans.

Føringen blev holdt til pause, og her kunne man være yderst tilfreds med præstationen i Rumænien indtil videre.

Randers ledte efter 2-0-målet efter pausen

Efter pausen kom Randers ud og fortsatte, hvor de havde sluppet i første halvleg. Tålmodighed på bolden og ikke forsvar langt tilbage på egen banehalvdel.

Det blev derfor også til flere gode chancer til gæsterne fra Danmark, ved Odey og Kamara, som kom tæt på – og særligt Kehinde var også livlig.

Efter tyve minutters tid i anden halvleg kom han fri igennem, og hans lob lignede en bold på vej i mål, men overliggeren stod uheldigvis i vejen.

Kort efter gik det så galt i den anden ende, da Cluj spillede sig igennem og udlignede til 1-1.

Det var indskifteren Claudiu Petrila, som blev fundet i dybden inde i Randers-feltet, og han var sikkerheden selv, da Patrik Carlgren kom stormende ud.

Initiativet i kampen tippede efter målet lidt i hjemmeholdets favør, og Randers begyndte måske også at tænke i pointet på den rumænske udebane.

Danskerne stoppede dog langtfra med at spille, og de så farlige ud på kontraangrebene.

Ingen af holdene lykkedes dog med at skabe åbne chancer, og billedet på kampen var tydeligt hen mod slutningen også – de to hold var bedst til at lukke hinanden ned.

Et skævt indlæg fra det rumænske hjemmehold kom godt nok tæt på at sejle ind med ti minutter igen på klokken, men heldigvis for Randers slap de med skrækken.

Til allersidst var Randers tæt på at komme helt frit igennem på en kontra, men den sidste aflevering manglede en meters penge, og så løb muligheden ud i sandet.

I den anden kamp i Randers' Gruppe D tog AZ Alkmaar hjemme imod Jablonec, og her blev det til en hollandsk 1-0-sejr over tjekkerne. Peter Vindahl stod hele kampen i AZ Alkmaar-buret. 

Resultaterne i Gruppe D betyder, at AZ Alkmaar topper gruppen med fire point foran Jablonec, der har tre. Randers ligger nummer tre med to point og skal næste gang i aktion mod Jablonec på udebane.


Af Kristoffer Lind Pedersen

31 kommentarer

Ludomania 20:39          
Rigtigt rigtigt flot arbejde :D
KB87 20:39          
trist de ikke lige fik holdt den 1-0 føring.. det havde ellers set godt ud for dem i tabellen så. ellers et ret godt spillende randers hold.
Lord Harrasmus 20:40          
Øv, vi var det bedste hold. Men for satan Brock er skod. Han kan jo ikke tæmme en bold?
Taco mix 20:42          
Flot resultat Randers!
NordLynx 20:44          
Et OK resultat og Randers leverer hidtil en ganske flot debut i Europa.

Men dog også en kamp Randers godt kunne have fået mere med fra. Rumænerne var godt nok dårligt organiseret i anden halvleg hvor Randers fik mange mange omstillinger, som de simpelthen forvaltede dårligt. Det virkede ikke afstemt i hvordan løbene skulle komme og når de endeligt gjorde holdt Kehinde for lang tid på kuglen.
Og så forstår jeg ikke hvad Brock-Madsen helt præcist skal på banen. Når han endeligt vinder sine dueller er han teknisk så dårlig at han nærmest forærer bolden væk.

Men alt i alt et godkendt resultat på udebane i Østeuropa.
BeerBellyBoy 20:44          
Jeg kan kun gentage mig selv. Randers er det mest imponerende danske hold i Europa i år. Stærk indsats og vigtige point til DK. Kunne endda sagtens være blevet til mere
RFCboys 20:45          
Godt kæmpet af RFC på en skod bane.
Ærgerligt vi ikke havde de sidste 5%, for så havde vi vundet den kamp.
Torsdag 2. december