LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vendsyssel-boss arbejder med plan A og B

| Superligaen | 0 kommentarer
Vendsyssel-fyring deler vandene: 'Timingen er helt forfærdelig' - 'Nej, timingen er jo god!'
Ny Vendsyssel-træner: Dét skal jeg bidrage med inden skæbnekampe
Bekræftet: Peter Enevoldsen bliver midlertidig træner i Vendsyssel
Avis: Kvindetræner skal redde Vendsyssel fra nedrykning
Vendsyssel smider bombe før skæbnekampe: Jens Berthel Askou fyret
Vendsyssel-boss arbejder med plan A og B
Foto: Getty Images

Vendsyssels sportsdirektør Ole Nielsen har både en plan A og B liggende i skuffen, alt efter om den står på Superliga eller 1. division i næste sæson.

Vendsyssel ved endnu ikke, om de spiller i Superligaen eller 1. division i næste sæson, og de kan potentielt først kende deres endelige skæbne den 2. juni.

Det efterlader sportsdirektør Ole Nielsen i venteposition, men det er der taget højde for i forberedelserne til den kommende sæson.

- Vi har en plan A, som vi helst vil hive ud af skuffen, men der ligger selvfølgelig også en plan B, som skal aktiveres, hvis den ikke skulle hedde Superliga, siger Ole Nielsen til bold.dk.

- Men det tror vi nu fuld og fast på, at det gør, hvad enten det bliver på den ene eller anden måde. Vi har en stor tro på, at vi overlever, og derfor arbejder vi også fortsat med plan A og håber, at det er den, vi skal sætte i søen.

Nedrykning udelukker ikke forlængelser

Vendsyssel har en stribe kontraktudløb til sommer, men nedrykning til 1. division vil dog ikke nødvendigvis betyde, at alle forlader skuden, fastslår Ole Nielsen.

- Det er selvfølgelig ikke optimalt, for vi vil jo helst i så god tid som muligt begynde at forberede den kommende sæson, og det kan vi bare ikke 100 procent.

- Vi kan gøre et forarbejde, og det har vi været i gang med et stykke tid, men der er en økonomi, der gør, at vi er nødt til at agere ansvarligt og ikke sætte klubben i omkostninger, som vi ikke kan klare, hvis det skulle hedde 1. division.

- Men derfor kan det godt ske, at vi alligevel får lavet en aftale med nogle par stykker af dem, vi rigtig gerne vil have med videre, uanset om vi spiller i Superligaen eller 1. division, siger Ole Nielsen, der allerede har forlænget med Tiemoko Konate.

Hvordan er I gearet til en eventuel nedrykning?

- Det vil selvfølgelig blive et anderledes setup end Superliga, og vi kommer til at justere nogle ting, siger sportsdirektøren.

- Men vi kommer stadigvæk til at have fuldtidssetup og en rigtig konkurrencedygtig trup, som i så fald vil spille med i toppen af 1. division, hvis det skulle komme dertil.

Vendsyssel tabte den første kamp mod AC Horsens med 0-1. Hvis holdet vinder samlet, sikrer man overlevelse, mens man ved nederlag skal møde nummer tre i 1. division.

Spillerne med udløb til sommer er blandt andre Benjamin Källman, Jon Thorsteinsson og Matti Steinmann.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 24. maj