LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Vendsyssel henter amerikansk offensivspiller

| Superligaen | 0 kommentarer
Vendsyssel henter amerikansk offensivspiller
Foto: Vendsyssel FF
Amerikanske Seyi Adekoya, der i det seneste uger har trænet med i Vendyssel, er nu blevet belønnet med en treårig kontrakt.

Vendyssel FF har i de seneste uger haft besøg af amerikanske Seyi Adekoya, der efter kontraktudløb med MLS-klubben Seattle Sounders har trænet med i den nordjyske klub.

Her har den 22-årige offensivspiller imponeret så meget, at han onsdag er blevet tildelt en treårig kontrakt. Det meddeler Vendsyssel FF i en pressemeddelelse.

- Det er fantastisk at blive en del af Vendsyssel FF. Jeg har trænet med den seneste måneds tid, og jeg føler, det her er det rigtige sted for mig at være.

- Jeg slutter mig til et rigtig godt hold, hvor jeg skal arbejde hårdt for at bevise mig, og jeg er sikker på, jeg kan udvikle mig under det dygtige trænerteam, siger han til klubbens hjemmeside.

Seyi Odekoya står noteret for fire kampe i MLS for Seattle Sounders. I april prøvetrænede han i en kortere periode i Hobro, hvor han deltog i tre reserveholdskampe, dog uden at det blev til en kontrakt.

Stream Vendsyssel – AGF på Eurosport Player
Advertisement

Af Casper Dalsten

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar