Luk

Vendsyssel henter keeper i Allsvenskan

| International | 3 kommentarer

Infoboks

Degerfors - Sirius
Allsvenskan (18/09)
Oddset 2,45 3,40 2,65
bet365 2,37 3,40 2,62

Vendsyssel FF har meddelt, at de har sikret sig svenske Lukas Jonsson, som er kommet til fra Sirius i Allsvenskan. Målmanden har fået en toårig kontrakt.

Fredag viste Vendsyssel sig igen frem på transfermarkedet, da de har sikret sig en ny målmand til den kommende sæson i NordicBet Ligaen.

De har nemlig skrevet kontrakt med Lukas Jonsson, som er kommet til den nordjyske klub fra Sirius, der til dagligt hører til i den bedste svenske række, Allsvenskan.

Det er en aftale, som har skabt stor glæde hos Søren Henriksen, der er Head of Sport Development i klubben.

- Lukas er en stor fyr med rigtig gode målmandsfærdigheder, gode igangsætninger og stærk i sin kommunikation med forsvaret. 

- Da Peter Friis stadig døjer med problemer i knæet, har det været vigtigt for os at få en stærk keeper ind, som kan gøre sig gældende fra dag ét og samtidig kommer med nogle af de samme lederegenskaber, som Friis besidder. 

- Lukas kommer til med stor erfaring fra bl.a. Allsvenskan, hvor han står noteret for 69 kampe, udtaler Søren Henriksen i en pressemeddelelse.

28-årige Lukas Johnsson blev i den seneste sæson noteret for 24 kampe i Allsvenskan for Sirius. I Vendsyssel kommer han til at vogte buret med nummer 1 på ryggen.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september