LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vendsyssel-kaptajn: Forhandlinger er strandet

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Vendsyssel-kaptajn: Forhandlinger er strandet
Foto: Vejle Boldklub

Infoboks

Vendsyssel - Hobro
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,35 3,40 2,90
NordicBet 2,40 3,35 3,00
Oddset 2,35 3,35 3,00

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Til sommer har anfører Christian Overby kontraktudløb i Vendsyssel FF, og lige nu er forhandlingerne om en forlængelse brudt sammen. Der er dog interesse udefra.

Christian Overby er i gang med sin sjette sæson som Vendsyssel FF-spiller, og siden jul har han båret anførerbindet i den nordjyske 1. divisionsklub.

Til sommer har han kontraktudløb, og det er lige nu meget tvivlsomt, om den 32-årige back kommer til at fortsætte i klubben.

- Forhandlingerne mellem Vendsyssel og jeg er strandede lige nu, siger Christian Overby til bold.dk og uddyber.

- Lige nu kan vi ikke blive enige om lønnen. Efter at setuppet er blevet lavet om til rent fuldtidssetup, så vil jeg gerne løftes tilsvarende, men jeg ligger lidt over den lønpolitik, de fører, siger han.

Det er dog ikke sådan, at Christian Overby har synderlig trang til at forlade Vendsyssel.

- Jeg vil gerne fortsætte, men det er en svær situation. Jeg er blevet 32, og der er flere ting med i mine overvejelser. Det skal være en god løsning på alle parametre.

- Når man er anfører og spiller hver kamp på et meget ungt hold, er det måske fint at have noget  rutine på holdet, men det ser vi ikke helt ens på.

- Jeg har samtidig færdiggjort min uddannelse i januar, og jeg er da også begyndt at tænke på, hvad jeg ville kunne tjene i et civilt job, siger Overby, som dog ikke mener, at døren er helt lukket.

- Der kan sagtens nå at ske noget. Mit fokus er mest af alt på at spille fodbold og få tingene til at gå op i en højere enhed, så vi kan rykke op. Det er det altoverskyggende mål.

Den 32-årige back fortæller, at der allerede er interesse fra andre klubber.

- Det er 1. divisionsklubber, så det er et fint niveau. Jeg føler, jeg står med gode muligheder. Det er ikke konkret endnu, men vi snakker da, så det er altid noget.

- Om ikke andet er det rart at vide, at der er interesse, selvom jeg har nået en moden fodboldalder. Det er selvfølgelig dejligt, siger Christian Overby.

Venstrebacken har spillet 24 kampe i 1, division i denne sæson.

nicolai@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

bruger 129315 13:58          
"Selvmål" uden lige hvis ikke de forlænger.
Onsdag 20. marts