Luk

Vendsyssel-keeper har mod på mere Superliga

| NordicBet Liga | 2 kommentarer

Infoboks

Vendsyssel-målmand Nicolai Flø har fået blod på tanden i forhold til Superliga-fodbold, men regner med at blive hos nordjyderne trods nedrykningen.

Nicolai Flø har fået masser af ros for sin debut-sæson i Superligaen for Vendsyssel, men den talentfulde målmand er ikke umiddelbart på vej væk fra klubben.

- Som udgangspunkt forventer jeg at blive. Der er ikke så mange, der mangler målmænd i Superligaen, og det skal også passe ind med mine og klubbens ambitioner, siger Flø til bold.dk.

- Jeg er kun 23 år og var vel den yngste målmand i Superligaen sidste år, så jeg vil også være meget ked af at komme et sted hen uden at spille.

- 1. division er fint for en målmand, men selvfølgelig stræber jeg efter fremover at komme til at spille i Superligaen en dag.

- Jeg har fået meget blod på tanden og har også spillet mange kampe nu, så mit mål er da at spille på så højt et niveau som muligt. Det kommer forhåbentlig på et tidspunkt igen.

Et lærerigt år

Nicolai Flø ser tilbage på det seneste halvandet år som en periode, der er gået rigtig stærkt.

Pludselig stod han i Superligaen, selvom han egentlig havde indstillet sig på 1. division.

- Det er gået stærkt. Jeg forlængede min kontrakt i 1. division, men havde ikke forventet, at den skulle stå på Superliga efter sommerferien, siger Flø.

- På det tidspunkt var jeg opsat på at spille nogle år i 1. division, for det var dét niveau, jeg følte, jeg havde på det tidspunkt. Lige pludselig stod jeg i Superligaen, så jeg vidste godt, det ville komme bump på vejen.

- Jeg synes, det har været meget godt og ekstremt lærerigt. Når man tager skridtet fra 1. division til Superligaen, er man altid spændt på, hvordan man reagerer, når man kommer på de store stadions og møder de store hold, men det har været godt.

Tilfredsstillende sæson trods vragning

Nicolai Flø blev i foråret sat af til fordel for Michael Tørnes, men var ellers fint tilfreds med sin forgangne sæson.

- Overordnet er jeg meget tilfreds. Selvfølgelig var jeg ikke tilfreds med at blive sat af, men det må man nu engang acceptere, og så må man arbejde ud fra det.

- Selvom det kun blev til tre clean sheets, lukkede vi ikke så mange mål ind pr. kamp. Så på den måde har jeg også været med til at levere et stabilt stykke arbejde, selvom vi nok havde fået flere point ved at spille til nul.

Vendsyssel har sagt farvel til Michael Tørnes og leder efter en ny målmand, og Flø hilser konkurrencen velkommen.

- Jeg har spillet rigtig mange kampe for klubben efterhånden, så jeg håber og regner med, at jeg er førstemålmand, når sæsonen starter. Jeg er sikker på, jeg nok skal spille, hvis jeg rammer mit niveau.

23-årige Flø stod 31 kampe for Vendsyssel i sidste sæson. Han har en fortid i Silkeborgs ungdomsafdeling.


Af Sara Margren
Søndag 9. august