Luk

Vendsyssel køber lovende stopper i AaB

| 1. Division | 8 kommentarer

Infoboks

AaB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (01/11)
Bet25 2,42 3,45 2,90
Oddset 2,45 3,55 2,80
bet365 2,45 3,50 2,80

Vendsyssel har købt den 20-årige forsvarsspiller Anders Bærtelsen fri af AaB og udstyret ham med en kontrakt til 2024.

1. divisionsklubben Vendsyssel har tradition for at kigge mod AaB i jagten på forstærkning, og det har vendelboerne nu gjort endnu en gang.

Fredag meddeler Vendsyssel nemlig, at den talentfulde midtstopper Anders Bærtelsen er ny mand i klubben og har fået en fireårig aftale.

Vendsyssel-træner Lasse Stensgaard glæder sig over tilgangen, som han kender fra sin tid som assistent i AaB.

- Anders er en ung, talentfuld stopper. Han har repræsenteret Danmark hele vejen op på ungdomslandsholdene, og har masser af international erfaring derigennem – selvfølgelig mod sin egen årgang. 

- Desværre har han ikke rigtig fået sit gennembrud på seniorniveau endnu – noget skyldes skader, andet hård konkurrence om pladserne i AaB, siger Lasse Stensgaard i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Men vi har hentet ham, fordi han er en moderne forsvarsspiller, når han har bolden, han er konstruktiv og kølig, og han har en god størrelse, så han kan fylde noget på dødbolde og i det generelle forsvarsspil. Han er en offensivt balanceret forsvarsspiller, og det er derfor, vi har hentet ham.

Anders Bærtelsen blev en del af AaB's Superliga-trup for et år siden og nåede fire officielle kampe i den bolsjestribede trøje.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt
Torsdag 29. oktober
Onsdag 28. oktober