Luk

Vendsyssel lejer ung back hos FC København

| 3F Superliga | 19 kommentarer
Vendsyssel lejer ung back hos FC København
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Celtic - FC København
Europa League Slutspil (27/02)
bet365 1,44 4,20 8,50
NordicBet 1,46 4,60 8,35
Oddset 1,45 4,20 8,35
YouBet 1,44 4,40 7,75

FCK's Mads Roerslev udlejes til Superliga-oprykkerne Vendsyssel indtil sommeren 2019.

FCK og Vendsyssel har lørdag offentliggjort de to klubbers aftale om, at Mads Roerslev skal på lån hos Superliga-oprykkerne indtil sommeren 2019.

Den 19-årige højreback har spillet fem kampe for FCK i denne sæson, men har endnu til gode at få spilletid i Superligaen.

Det får Roerslev altså nu mulighed for, når han rykker til Vendsyssel efter vinterpausen.

Roerslev har kontrakt med FCK indtil sommeren 2021.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Jonas Dalgård

19 kommentarer

hartwich 13:07          
god aftale for begge parter
12mesterskaber 13:08          
Nogen der kan vurdere konkurrencesituation på højreback positionen i Vendsyssel?
Martinovic 13:12          
Deres anfører Alexander Juel-Andersen spiller højreback for Vendsyssel, så Rørslev bliver nok ikke stamspiller.
MikkelF 13:15          
Vendsyssel har også spillet 3-5-2/5-3-2 med Juul Andersen centralt, hvor Roerslev evt. kunne tage en wingback. Men ellers har AJA været bundsolid, og ham slår en ung lejesvend nok ikke bare lige af holdet sådan uden videre.
Globus 13:15          
Hvis Vendsyssel spiller med 4 i bagkæden som de gjorde senest mod Brøndby, så er det Alexander Juel Andersen der spiller pladsen. Den får han svært ved at tage. Men hvis Vendsyssel spiller med 3 så rykkes AJA ind som midtstopper og så er Roerslev oplagt til højre wingback, hvilket nok også passer ham bedst da hans offensive kvaliteter vel er bedre end hans defensive. Backup til pladsen er vel Jeppe Svenningsen, ham burde han være bedre end.
AtibaFan1 13:18          
Også det eneste rigtige at leje ham ud - Mads har vist lovende takter og et højt niveau ved indlæg og blikket for spillet.. hans mangler i det defensive/fysiske har dog været lidt udtalte og har derfor brug for at få lidt fight ind på kroppen..

Når det så er sagt;
Jeg tror ikke på at Ståle har gået med til en aftale om udlån af ham hvis ikke Vendsyssel har præsenteret en form for plan / lovning om en hvis procentdel af spilletiden i foråret - alt andet ville ikke give mening. Så kunne man lige så godt have beholdt ham i klubben og lade ham lære af Ankersen / Varela en halvsæson mere.

Håber dog det lykkedes for ham!
Flemhart 13:28          
Håber det bedste for Mads R. i Vendsyssel. Har hele tiden ment, at det er synd og skam, at han sidder “bænket” i FCK. Jeg er også ret sikker på, at han skal til Vendsyssel for at spille bold fuld time. Ellers kunne han sgu’ da lige så godt blive i FCK. Forza Mads R. i Vendsyssel.
Onsdag 26. februar