LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vendsyssel-midt: Vi skal ud og sparke røv

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer
Vendsyssel-midt: Vi skal ud og sparke røv
Foto: Getty Images

Mikkel Wohlgemuth siger til Nordjyske, at han og holdkammeraterne fra Vendsyssel FF skal ud og slippe tøjlerne i pokalkampen mod FC Nordsjælland onsdag aften.

Syv af otte hold har allerede kvalificeret sig til pokalkvartfinalerne, men der mangler altså stadig ét hold - og det bliver enten FC Nordsjælland eller Vendsyssel FF.

De to mandskaber spiller den sidste ottendedelsfinale onsdag aften i Farum, og her kommer de nordjyske gæster for at vinde. I hvert fald slår Mikkel Wohlgemuth fast, at den får fuld smæk på Right to Dream Park.

- Jeg vil personligt mene, at man kan spille mere frit i pokalen, fordi det er en fin 'bonusturnering'. For at sige det på en gammeldags måde, skal vi ud og sparke røv, siger Wohlgemuth til Nordjyske.

- Vi har intet at miste. Jo, vi kan ryge ud, men hvis det skulle gå så skidt, skal vi altså gøre det på en god måde og vise, at vi tog til Nordsjælland for at vinde. For en gangs skyld er der ikke point på spil. Kan vi gå ud, slippe tøjlerne og give den fuld skrald, jamen så tror jeg på, at det hele nok skal komme af sig selv. Det er jeg faktisk overbevist om, siger Wohlgemuth.

23-årige Wohlgemuth kom til Vendsyssel fra HB Køge i sommer, og han er gået direkte ind som en af de sikre kort på den centrale midtbane.

Han har hidtil spillet 12 Superliga-kampe for oprykkerne fra det nordjyske, mens han i pokalturneringen var med til at slå Egen UI med hele 9-1 i anden runde.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 26. maj
Lørdag 25. maj