Luk

Luk

Vendsyssel og Køge delte i jævnbyrdig affære

| Danmark | 0 kommentarer

Infoboks

Vendsyssel FF - HB Køge 1-1
1. division nedrykningsspil
10' 1-0 Panagiotis Armenakas
54' 1-1 Casper Joergensen

HB Køge kom tilbage fra at have været bagud med 0-1 i første halvleg, og delte ude mod Vendsyssel i en kamp, hvor de to hold fulgtes fint ad.

Søndag i NordicBet Ligaens nedrykningsspil skulle Vendsyssel, som i sidste uge sikrede overlevelse efter Esbjergs skæbnenederlag til Fremad Amager, op mod HB Køge på eget græs.

Kampen var den næstsidste i indeværende sæson, og på baggrund af de forudgående runders resultater udelukkende til for at pynte på den interne stilling.

Efter 10 minutters spil kunne Panagiotis Armenakas bringe hjemmeholdet i front, da den australske angriber på et direkte frispark udplacerede Køge-keeperen Frederik Mehder med et spark drejet rundt om muren.

Et flot mål, som i øvrigt var angriberens første i 25 kampe, siden han for ni måneder siden sidst scorede mod netop HB Køge i starten af sæsonen.

Kampen var generelt ret stillestående i første halvleg, og Vendsyssel var tættere på 2-0 end HB Køge på 1-1, hvor Luka Racic var tæt på at score et selvmål godt ti minutter før pausefløjtet.

Der blev dog ikke scoret flere mål, og pausestillingen lød derfor1-0 til Vendsyssel.

Køge kom tilbage i anden halvleg

Anden halvleg var knap ti minutter gammel, da HB Køge bragte sig tilbage i opgøret.

Her var det Casper Jørgensen som tog en tur ind i feltet, før han afsluttede fladt og snød Vendsyssel-keeper Marcus Bundgaard til stillingen 1-1.

Køge pressede efterfølgende på for en scoring, men trods flere fortrinlige opspil manglede den sidste skarphed foran målet.

Overordnet set var det en ganske jævnbyrdig affære mellem to hold, som begge var sikre på deres kommende sæson i den næstbedste række.

Derfor var det heller ikke hverken ufortjent eller uventet, at den sluttede 1-1.


Af Cillian Murphy
Lørdag 25. juni