LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Vendsyssel og Vejle delte i oprykkerduel

| Superligaen Grundspil | 28 kommentarer
Vendsyssel og Vejle delte i oprykkerduel
Foto: Vejle Boldklub
Fredagens oprykkerduel i Superligaen blev en 1-1-pointdeling mellem Vendsyssel og Vejle. Vendsyssel kom foran ved Mads Mikkelsen, mens Rasmus Lauritsen udlignede for Vejle. 

Fredag aften var der dømt oprykkerduel i Hjørring, da hjemmeholdet Vendsyssel tog imod Vejle. 

Til opgøret havde Vejle-træner Adolfo Sormani ikke foretaget nogle ændringer i forhold til holdet, der i sidste runde tabte 3-1 til FC Midtjylland. Til gengæld havde Vendsyssel foretaget tre ændringer til opgøret. 

Jeppe Svenningsen afløste karantæneramte Daniel Christensen på venstrebacken, mens Sebastian Czajkowski og bare 18-årige Mads Mikkelsen skulle bidrage til Vendsyssels offensive spil. 

Kampen startede i et roligt tempo, og der skulle gå et godt stykke tid, før vi fik kampens første mulighed, som tilfaldt Vejle. Jacob Schoop fik dog ikke kraft nok i afslutningen. 

Midtvejs i første halvleg fik hjemmeholdet en gigantisk målchance, da Lucas Jensen brød igennem i højresiden og lagde bolden ind foran. 

Herinde sparkede Czajkowski forbi bolden, og derfor havnede bolden ved Mads Mikkelsen, der fik startdebut for Vendsyssel i kampen. Desværre for hjemmeholdet misbrugt den 18-årige offensivspiller den store mulighed og sendte bolden en halv meter over overliggeren. 

Mads Mikkelsen tog dog revanche i første halvlegs sidste minut, da han sendte en afslutning mod mål fra kanten af feltet, som på forunderlig vis fandt vej til netmaskerne efter et stort drop af Vejle-målmand Pavol Bajza. 

1-0 til Vendsyssel var også pausestillingen, men kort inde i anden halvleg var hjemmeholdets målmand Nikolaj Flø tæt på at forære Vejle et udlignende mål. 

Målmanden sendte nemlig et udspark direkte ud i hovedet på Imed Louati, men tuneserens hovedstød strøg en halv meter forbi den ene opstander. 

Efter en times spil blev det dog 1-1, da Jacob Schoop sendte en ydersideaflevering ind i panden på Rasmus Lauritsen, der ikke kunne undgå at sende kampens udlignende scoring i nettet. 

Med 15 minutter igen skiftede Vejle Sean Murray på banen, og det var lige ved at give pote efter få sekunder, men Flø var på plads med en fodparade på irerens afslutning. 

Vejle fik endnu en god chance efter 80 minutter, men desværre for de rødklædte tilfaldt chancen Luati, der kort forinden var blevet ramt af en fiberskade og derfor ikke kunne springe op og kontrollere sin afslutning. 

I kampens afslutning fik begge oprykkerhold tilspillet sig et par chancer ved standardsituationer, men ingen af holdene havde den sidste skarphed i de afgørende situationer, og derfor sluttede det 1-1 i Hjørring. 

Pointdelingen betyder, at Vendsyssel er på femtepladsen i Superligaen, mens Vejle er nummer syv, et point efter nordjyderne. 

Se Sevilla - Lazio Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Martin Schmidt

28 kommentarer

kring78 19:11          
Nå Nu vil jeg altså rigtig gerne have Hagelskjær på mål, tak :)
Bajza laver de mærkeligste ting. 1-1 kan jeg leve med, selv om at Vendsyssel bare er et hold man altid skal slå.
ForeverVB 20:51          
Suk....
VbRocks 20:53          
Jeg tror det bliver godt for holdet at Louati ikke spiller de næste par kampe. Han er god teknisk, men Nilsson så meget farligere ud.
En kamp, hvor Vejle skulle have haft 3 point, for at få lidt ro på, men endnu en fejl fra bajza... Måske skulle Hagelskjær få chancen i næste kamp.
bruger 150809 20:53          
Fortjent uafgjort .
To hold, som ikke kommer i nærheden af top 6.
Kampens spiller Jacob schoop
Kampens højdepunkt - kampens dommer fik topkarakter .
Maradona-Messi 21:07          
1-1 var helt fair efter en noget ujævn kamp. Jeg er sgu også træt af Louati, bl.a. er det ham, der mister bolden umiddelbart inden Vendsyssels scoring.
Scoop bliver jeg til gengæld mere og mere imponeret af; kæmper, fordeler spillet og lægger op til målet...flot!
Lektie: Når man skal møde de "små", skal man faktisk være endnu mere tændt end når man møder de "store" hold, så der skal arbejdes med indstillingen hos visse spillere!
Først og fremmest Vejle 21:09          
For fanden hvor er det ambivalent. Ok med point på baggrund af en halvleg til hver - MEN hvad fanden sker der for Vejles angreb i feltet. Intet lykkedes (næsten). Og så lige et suk og spørgsmål som Vejle mand - er Louati virkelig så god som kommentator nærmest altid siger? Ja, han er god med de lange bolde op i angreb, men så stopper det også, eller hvad????

Ærligt så tænker jeg faktisk det er godt han er skadet til næste kamp så der kan komme noget andet ind.
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar