Luk

Vendsyssel satte Fremad A. til vægs i bunden

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

Vendsyssel FF - Fremad Amager 2-0
NordicBet Liga
15' 1-0 Hans Christian Bonnesen
58' 2-0 Tiémoko Konaté

Vendsyssel formåede at sikre sig tre vigtige point i bundkampen mod Fremad Amager, da nordjyderne endte med at vinde 2-0 i NordicBet Ligaen.

Der var vigtige point på spil lørdag i Vendsyssel, da der var bundkamp på programmet i NordicBet Ligaen.

Her tog hjemmeholdet imod gæsterne fra Fremad Amager, som lå solidt plantet i bunden af rækken med blot 12 point. Vendsyssel havde dog kun to point mere.

Peter Løvenkrands' tropper fik dog en svær start på lørdagens opgør, hvor de allerede var bagud med 0-1 efter kun 16 minutter. 

Her blev der slået en lang bold i dybden, som Tiemoko Konate kunne løbe op. Her tog han et træk mod baglinjen, inden han smaskede bolden på tværs ind mod venner og fjender.

Og det var netop en fjende, som fik ramt bolden, da Hans Bonnesen endte med at glide den ind i eget net i et forsøg på at afværge situationen, og så var Vendsyssel foran med 1-0.

Fremad Amager kom dog bedre med i opgøret, og efter 26 minutter kom gæsterne frem til en stor mulighed. Her modtog Markus Bay bolden et stykke uden for feltet, hvor han efterfølgende tog chancen.

Den tidligere Ajax-spiller fik sendt en kvalificeret afslutning afsted, men Bays forsøg sejlede over mål.

Kort tid efter var den så gal nede i den anden ende, hvor Vendsyssel straffede gæsterne på en omstilling. Her fik Parfait Bizoza bolden uden for feltet, hvor han bankede den afsted.

Her fik Vendsyssel-spilleren et godt aftræk, men han manglede lige det sidste held, da bolden akkurat fløj forbi den ene opstander.

Efter pausen var der fortsat godt gang i den i begge ender, hvor Fremad Amager dog var tættest på et føringsmål. Her sendte Jakob Johansson et godt hug afsted, men der kom ikke gang i måltavlen.

Det kom der dog få minutter senere, da Konate løb fra alt og alle i Amager-defensiven, og så kunne han uden problemer sparke bolden forbi Oliver Funch inde på stregen. En flot aktion af hjemmeholdet, som nu var foran 2-0.

Det var også tæt på at blive 3-0, da Diego Montiel smed et hjørnespark i boksen til Thomas Oude Kotte, som tæt under mål dog headede kort forbi.

Fremad Amager formåede aldrig at svare igen i opgøret, og dermed vandt Vendsyssel bundkampen med 2-0.

Med sejren rykker Vendsyssel nu hele vejen op på en ottendeplads i NordicBet Ligaen, hvor de har fem point ned til Fremad Amager i bunden.


Af Raymund Nelausen
Mandag 17. januar