Luk

Vendsyssel smed føring mod Skive og er sidst

| 1. Division | 7 kommentarer

Infoboks

Skive IK - Vendsyssel FF 2-1
1. Division Kvalifikationsspil
63' 0-1 Lasse Steffensen
68' 1-1 Thomas Santos
81' 2-1 Mikkel Lassen

Skive vandt torsdag den yderst vigtige bundkamp mod Vendsyssel med 2-1 på hjemmebane i bunden af 1. divisionens nedrykningsspil. 

Onsdagens sejr til Kolding havde sat Skive og Vendsyssel under maksimalt pres, inden de to hold tørnede sammen i Skive torsdag aften.

I forvejen var presset stort på de to hold, der lå under stregen med henholdsvis fire og tre point op til redning.

Hvis det har givet lidt ekstra nerver hos de to mandskaber inden bundgyseren, så forstår man det godt, og det virkede også til at præge spillet.

I hvert fald skulle man lede utroligt længe efter en chance i første halvleg, hvor begge hold virkede fokuseret på at stå godt defensivt.

Mest initiativ viste Vendsyssel, der var mere på bolden end hjemmeholdet, men uden at de kunne nedbryde Skive-defensiven.

Derfor endte den chanceløse første halveg uden scoringer, men det blev der så sandelig ændret på efter pausen.

I det 64. minut blev en tværpasning sendt i feltet til Lasse Steffensen, der resolut bankede bolden i nettet med en førstegangsafslutning.

Så var kniven for alvor på struben hos Skive, og det tvang Martin Thomsen til at satse mere offensivt.

Det gav pote med 20 minutter tilbage af kampen, da et indlæg blev sendt til bageste stolpe af Andre Bjerregaard. Her blev bolden dirigeret på tværs af feltet igen, hvor Thomas Santos styrede bolden i nettet med hovedet til 1-1.

I det 81. minut blev comebacket også fuldført af Skive, da Mikkel Lassen sprang højest efter et hjørnespark tæt under mål og stangede bolden i nettet til slutresultatet 2-1.

Dermed er Skive et enkelt point fra redning, mens Vendsyssel er sidst med tre point til redning.


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

Aussie 21:04          
Så står der vidst must-win kamp på plakaten for Vendsyssel i næste runde! Taber de til KIF er det nok slut!
Babel 21:11          
Det står imellem Kolding,Skive og Vendsyssel om nedrykning nu.ved ikke hvem der har det sværeste program tilbage..
Midtjyde 22:01          
Vild nedrykningsduel
Vendsyssel kæmper vel bogstaveligt for livet - en nedrykning vil være katastrofal for dem
deutsche 22:56          
Go dem der ævlede om SL til næste år... Nu er det vel divisionsfodbold i Hjørring
GameOn 11:05          
Nærmest umuligt at sige hvem der har det sværeste program, da de hold der ikke er i fare mere eller mindre kan være stoppet med at spille efterhånden (sådan virker det på nogen af dem). Kolding er vel det hold der mest har det i egne hænder da de mangler at møde begge de to andre i de sidste 4 kampe, Vendsyssel ude i næste runde og Skive hjemme i sidste runde. Det bliver en gyser. Lige nu syntes jeg det ser værst ud for Vendsyssel, der er bare så meget andet omkring dem der trækker i den forkerte retning. Men uanset hvem af de tre der overlever i år, så er de vel blandt favoritterne til at tage turen ned næste år?
Midtjyde 12:38          
Jeg syntes klart Vendsyssel har det bedste hold - men alt går bare galt deroppe (og har gjort det i efterhånden et par år)

Skive har I min optik det klart dårligste hold (men kunne jo altså slå Vendsyssel i går)

Kolding tror jeg på klarer frisag - de virker mest formstærke på det helt rigtige tidspunkt - men jeg tør ikke spille en plovmand på det

Kolding - Skive i sidste runde er vild
Jakobsen86 16:34          
@Midtjyde
Deler ikke rigtigt din rating af Vendsyssel. De har nogle individuelt gode spillere, men deres trup er altså også fyldt med no-name udlændinge, fyldspillere fra 2. division og lidt danske evighedstalenter. Det er en mærkelig rodebutik af en trup, som bl.a. ses ved at de efter Mikkel Aggers skade har smidt en reserve midtstopper på toppen.
Søndag 20. juni