LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vendsyssel snupper ivoriansk kantspiller

| Superligaen | 6 kommentarer
Kamper trodser XL panelet: Her er vinterens STØRSTE transfer
Vendsyssel snupper ivoriansk kantspiller
Foto: Vendsyssel FF

Superliga-klubben Vendsyssel har skrevet kontrakt med den ivorianske kantspiller Tiemoko Konate, der senest har spillet i Tjekkiet.

Vendsyssel forstærker offensiven med en 28-årig kantspiller.

Klubbne har nemlig skrevet kontakt med ivorianske Tiemoko Konate, der senest har været i tjekkiske Mlada Boleslav. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Kantspilleren har fået en kontrakt, der løber til sommer.

- Vi har ledt efter en spiller, der kan give os noget dynamik i vores spil, og har fundet ham i Tiémoko Konaté, siger sportsdirektør Ole Nielsen.

- Han er en hurtig og teknisk god spiller, der tør udfordre, og som tidligere har bevist, at han kan være kampafgørende. Han har samtidig masser af erfaring fra den bedste tjekkiske række og fra europæiske kampe, lyder det.

Konate har spillet to landskampe for Elfenbenskysten.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

6 kommentarer

NeverDefeated 14:21          
Flot fortid i Sparta Prag med en del europæiske kampe. Kan da godt blive en fin tilføjelse til Superligaen.
ajafck 16:05          
At en klub som Vensyssel kan tiltrække en spiller på 28 år med over 100 kampe for Spartak Prag, det er ret impornerende. Jeg havde dem til at være nedryknings farvoritter, men dette transfervindue har set godt ud. De har ikke panikkøbt en hel ny bus fuld af spiller som Vejle, men har på parpiret fået nogle klare fortstærkninger!
Maradona-Messi 16:11          
@ajafck: ja det er imponerende arbejde af Vendsyssel. Det med Vejle forstår jeg ikke. VB er gået efter minimum en til hver kæde og har nogenlunde fået det. Hvordan er det at købe en hel ny bus fuld af spillere?
ajafck 16:20          
Vejle har fået 5 nye ind, i en allerede stor trup. At have ligaens største trup med 33 spiller med det budget Vejle har, ser jeg ikke som optimalt. Dermed ikke sagt, at de ikke har købt godt ind, det er mere deres stradegi i forhold til trupsammensætning, som jeg synes ser noget bekymrende ud.
Maradona-Messi 16:49          
Ok, men hvor får du tallet 33 fra? Hvis man kigger på hjemmesiden, tror jeg, at der er "nogle og tyve", og selv med de nye, kan det vel ikke komme op på 33 - der er jo også nogle, der har forladt klubben. Eller er der noget, jeg har misset?
Fredag 24. maj