LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vendsyssel snupper Lucas Jensen

| NordicBet Liga | 9 kommentarer
Vendsyssel snupper Lucas Jensen
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Hobro - Vendsyssel
Superligaen Pulje 2 (22/04)
bet365 2,37 3,60 2,75
NordicBet 2,60 3,25 2,80
Oddset 2,50 3,60 2,70

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Lucas Jensen, der hidtil har spillet i Hobro, rykker længere nordpå. Ifølge bold.dks oplysninger fortsætter han karrieren i Vendsyssel.

Hobro meldte tidligere på ugen ud, at kantspilleren Lucas Jensen ikke fortsætter i klubben ved kontraktudløb 30. juni. Den 22-årige spiller kommer dog ikke til at gå arbejdsløs.

Ifølge bold.dks oplysninger præsenteres Jensen således i løbet af kort tid som ny spiller i Vendsyssel, der arbejder på at sammenstykke et hold, som igen kan spille med om oprykning.

Lucas Jensen fik som ganske ung sit gennembrud i Viborg, hvorfra han i sommeren 2014 blev hentet til OB. Spilletiden på Fyn var imidlertid sparsom, så sidste sommer tog han til Hobro, hvor det i oprykningssæsonen blev til 27 starter og tre indhop.

jesper@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

9 kommentarer

Fallibilisme 08:35          
Fedt. Godt for begge parter.
badazz 08:55          
Fedt. Godt for begge parter.
Der er vel 3 parter involveret her :)
Men det er måske Vendsyssel og Hobro du mener?

Er der nogen grund til, at Hobro ikke har forlænget med ham? Han har fået en del kampe.
Snapsi 09:05          
Han har ganske enkelt bare været elendig i stort set alle kampe. Bortset fra en ude kamp i Vejle, hvor han var rigtig god.
Bentriloquist(2) 09:06          
Han virker som en sympatisk fyr. Det ville have været en kærkomment gensyn at se ham i Superligaen igen - det gensyn må så vente et enkelt år.
MikkelF 09:23          
Han har ganske enkelt bare været elendig i stort set alle kampe. Bortset fra en ude kamp i Vejle, hvor han var rigtig god.
Det er også mit indtryk, at Lucas sjældent har leveret. Men han skal da have en chance i Vendsyssel.
dgh1896 10:05          
Som jeg husker Lucas Jensen fra sin tid i Viborg, så var han god til at starte med, men primært fordi han var absurd hurtig og dermed kunne overrumple modstanderne med den såkaldte "løbefinte" (et fandens langt træk og så ellers afsted). Det var til gengæld også det absolut eneste han kunne, så efterhånden som modstanderne fandt ud af hvem han var, ja, så sørgede de for at bakke på ham, og pludselig kunne han absolut ingenting. Jeg kunne mistænke, at det er fortsat sådan i både OB og Hobro, hvor jeg ærligt ikke lige har fulgt hans karriere specielt tæt. Jeg er i hvert fald godt tilfreds med, at han ender i det falske VFF frem for hos os!
#Mexes 10:11          
Elendig spiller
Fredag 19. april