Luk

Vendsyssel-topscorer skadet: Et hårdt slag

| 1. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Vendsyssel-topscorer Mikkel Agger blev for et par uger siden skadet og går dermed glip af holdets skæbnekampe i 1. division. Han håber på comeback i denne sæson.

Mikkel Agger måtte udgå af Vendsyssels kamp mod Skive for et par uger siden, og nordjyderne må undvære deres topscorer i flere kampe.

Agger havde frygtet, at hans sæson var ovre, men han håber stadig at kunne nå tilbage til de sidste kampe.

- Jeg har delvist overrevet en sene i baglåret, så den står på en mindre pause desværre, siger Mikkel Agger til bold.dk.

- Det går heldigvis fremad, og jeg er lidt foran planen, så vi håber stadigvæk, at der er lidt fodbold tilbage i mig i denne sæson, selvom det altid er lidt svært at spå om med de her seneskader.

- Vi havde frygtet, at den måske var overrevet, men heldigvis er den kun delvist overrevet, så det giver et lille håb om, at jeg kan komme tilbage i denne sæson.

Vendsyssel kæmper en brav kamp for overleve i 1. division, og det giver flere nerver ikke at kunne være med, end det ville gøre at spille skæbnekampene.

- Det er det værste at sidde udenfor. Man har langt flere nerver på, når man sidder ude på tribunen, end når man spiller de spændende kampe.

- Det er selvfølgelig forfærdeligt, og jeg begræder helt sikkert, at jeg skal sidde udenfor og kigge på kampene. Jeg ville langt hellere være en del af slagsmålet derinde.

- Det er et hårdt slag, og jeg var mentalt virkelig træt af det, da jeg lige fik beskeden, men sådan er det, og man kan ikke gøre så meget ved det, siger Mikkel Agger.

28-årige Agger har scoret syv mål i 20 kampe i 1. division i denne sæson.


Af Sara Margren
Søndag 20. juni