Luk

Vendsyssel: Vil og kan blande os i toppen

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

Vendsyssel FF - FC Helsingør
NordicBet Liga (24/10)
bet365 4,00 3,75 1,75

Vendsyssel indleder foråret i 1. division på andenpladsen, og klubbens nye cheftræner Erik Rasmussen mener, at holdet kan holde sig i toppen i resten af sæsonen.

Forårssæsonen i 1. division er lige om hjørnet, og i den anledning tager bold.dk turen rundt til de 12 klubber til en snak om, hvad klubberne forventer sig af det spændende forår.

I Vendsyssel er der over vinteren blevet skiftet ud på cheftrænerposten, da Erik Rasmussen har overtaget fra Joakim Mattsson.

Erik Rasmussen forklarer, at han frem mod foråret især har haft fokus på holdets defensiv, da han tror, en forbedret defensiv kan blive afgørende for Vendsyssel i den kommende halvsæson.

- Vi lukkede for mange mål ind i efteråret, så nøglen for os bliver at have god disciplin og struktur på holdet. Vi skal tillade modstanderne meget få chancer, og det er det mest væsentlige for os, siger Rasmussen til bold.dk.

- I efteråret, som generelt var godkendt, da holdet ligger nummer to, lukkede holdet 27 mål ind i 19 kampe, og det er for mange. Vi skal være bedre til at få lukket af, og vi skal have nogle aftaler på plads i defensiven, og det har set godt ud i opstarten og senest i DBU Pokalen mod HB Køge.

Erik Rasmussen føler, at Vendsyssel har kvalitet nok i truppen til at holde sig toppen af tabellen og dermed kæmpe med om oprykning til Superligaen.

- Vi har en rigtig god trup. Vi er en lille smule sårbare på kanterne, hvor vi har lidt skader, men ellers er vi rigtig godt garderet på alle pladser. Vi har nogle profiler, som kan afgøre kampene, og det er rigtig vigtigt.

- Vi har især mange dygtige offensivspillere, som kan få et flot forår. Ninos Gouriye kan blive en profil og har vist lovende takter. Men jeg kan også pege på Tiago Leonco, Thomas Dalgaard og Rune Frantsen.

Før forårssæsonen er 1. division meget tæt, da der blot er fire point mellem førstepladsen og ottendepladsen.

Rasmussen mener, at niveauet på holdene i rækken er meget højt.

- Der er rigtig mange gode spillere og spændende profiler i 1. division, og det er også derfor, at vi har set mange gode resultatet fra 1. divisions-klubber i opstarten, selvom der ofte har været Superliga-modstand. Der er mange fra flere hold, som bliver spændende at følge i foråret.

Vendsyssel var i efteråret det mest scorende hold sammen med Hobro.

mikkel@bold.dk


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober