Luk

Vendsyssel ydmygede tandløse HB Køge

| NordicBet Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Vendsyssel FF - HB Køge 4-1
NordicBet Liga
11' 1-0 Tiémoko Konaté
18' 2-0 Diego Montiel
57' 3-0 Thomas Kotte
73' 4-0 Parfait Bizoza
90' 4-1 Marko Stamenic

Vendsyssel tævede HB Køge med 4-1 på hjemmebane i 1. division efter en yderst tam præstation af Daniel Aggers tropper.

Vendsyssel havde ikke vundet i fire kampe i streg i 1. division, og det var blot blevet til én sejr i sæsonen, men det blev der i den grad lavet om på søndag eftermiddag.

Her kiggede HB Køge forbi, der kom med selvtillid i bagagen efter sejren over AC Horsens, men den blev flået itu igen søndag i Hjørring.

Blot 11 minutter skulle Vendsyssel bruge for at bringe sig i front 1-0. Tiemoko Konaté tog et træk ind i banen og afsluttede fra kanten af feltet – bolden strøg hele vejen i mål helt ude ved stolpen. Flot mål og drømmestart til Vendsyssel.

Der stod Vendsyssel på det hele, udover en enkelt mulighed til Oscar Buch fra HB Køge, mens Diego Montiel havde et godt hovedstød.

Det blev 2-0 efter knap 20 minutter, da Diego Montiel sparkede bolden fladt i kassen, da han fik oceaner af plads uden for feltet. Hans afslutning var sådan set ikke så hård, men den var skarp nok til at snyde Oskar Snorre i HB Køge-målet.

HB Køge formåede aldrig for alvor at blive farlige i første halvleg, og Snorre måtte kort før pausen redde en friløber fra Lucas Jensen med en god fodparade.

2-0 til Vendsyssel var stillingen ved pausen, hvor Daniel Agger skiftede to mand ud. Marius Elvius og Nsungusi Efiong kom ind i stedet for Oscar Buch og Nicholas Marfelt.

Det ændrede ikke for alvor kampbilledet, hvor Vendsyssel stadig var i kontrol, selvom HB Køge forsøgte at kombinere sig igennem.

Efter godt en time blev det i stedet 3-0 til Vendsyssel. Thomas Oude Kotte satte panden på et hjørnespark ved bageste stolpe, hvor Daniel Thøgersen mistede sin markering af hollænderen.

Med et kvarter igen udviklede det sig så til en decideret ydmygelse af HB Køge, for her blev det 4-0 til Vendsyssel.

Konate blev sendt af sted i dybden og var ikke offside, og ad to omgange fandt han Parfait Bizoza, som tæt under mål sparkede bolden ind bag Snorre.

Marko Stamenic reducerede til allersidst for HB Køge, da han på flotteste vis drejede bolden op i målhjørnet, og så var der da lidt at glæde sig over for gæsterne.

En forrygende præstation af Vendsyssel, men også en frygtelig indsats af HB Køge, der nu har ét point ned til netop Hjørring-klubben.


Af Sara Margren
Onsdag 26. januar
Tirsdag 25. januar