Luk

Verbic om FCK-kamp: Dobbelt så emotionel

| Europa League | 4 kommentarer

Benjamin Verbic havde for meget respekt for FC København og deres fans til at juble, da han torsdag aften udlignede for Dynamo Kiev i Europa League.

Benjamin Verbic gjorde torsdag aften det, som han tidligere har gjort så mange gange for FC København: Spillede en et-to med en holdkammerat og hakkede kuglen ind fra kanten af feltet med kirurgisk præcision.

Torsdag aften var det blot for Dynamo Kiev mod FC København i Europa League, et mål der skaffede ukrainerne et 1-1-resultat.

For Verbic var det noget vildere, end da han for et par uger siden mødte FCK i Kiev.

- Det var dobbelt så emotionelt. Jeg kender stadion, jeg har spillet her så mange gange. Her er så mange minder fra mit gamle hold. Jeg måtte bare forsøge at glemme det og gøre mit bedste, sagde Verbic efter opgøret til 6'eren.

Verbic valgte ikke at juble over sit mål af respekt for sin gamle klub og deres fans, ligesom han åbnede for muligheden for, at han måske engang kunne komme tilbage til FC København.

Men Verbic ville meget gerne have vundet kampen torsdag aften, hvor han syntes, Kiev havde fortjent sejren.

- Hvis du kigger på statistikkerne, havde vi mange flere chancer. Men København lukker ikke mange mål ind. Vi kender Ståle og hans stærke organisation. Vi er ikke glade for et point, men vi er heller ikke nedtrykte, sagde den tidligere FCK-spiller.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Thor Carlskov
Onsdag 20. november
Tirsdag 19. november