Luk

Verbic om snitter mod Barca: En smule unfair

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Dynamo Kiev - Barcelona 0-4
Champions League gruppe G
52' 0-1 Sergino Dest
57' 0-2 Martin Braithwaite
70' 0-3 Martin Braithwaite
90' 0-4 Antoine Griezmann

Benjamin Verbic mener ikke, at 4-0 til Barcelona var et retvisende resultat, men Dynamo Kiev-profilen roser Barcelonas individuelle kvalitet.

Dynamo Kiev var godt med i store perioder af tirsdagens Champions League-brag mod Barcelona, som catalanerne dog vandt med overbevisende 4-0.

Spørger man den tidligere FC København-profil Benjamin Verbic, der spillede fuld tid for Kiev, blev nederlaget større, end hvad fortjent var.

- Jeg synes, resultatet er en smule unfair. 4-0 er for meget, og selvfølgelig må Dynamo aldrig tabe på denne måde på hjemmebane, men det er Barcelona. 

- Man kan sige, at de ikke spillede med deres bedste hold, men jeg er ikke enig i, at det gjorde det nemmere for os. De havde mange unge spillere, der ville bevise sig selv, siger Verbic ifølge UEFA's hjemmeside og fortsætter:

- Vi spillede en god første halvleg og havde et par chancer til at komme foran. Vi havde de halve omstillinger, som vi kunne have udnyttet bedre. Så lukkede vi det første mål ind og åbnede op. 

- Vi gav mere plads til Barcelona, og de scorede flere mål takket være deres fantastiske individuelle kvalitet, siger Verbic.


Af Martin Schmidt
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar