Luk

Verbic ville gengælde FCK-fansenes respekt

| Europa League | 8 kommentarer

Det var svært for den tidligere FCK'er Benjamin Verbic at holde følelserne inde, da han scorede torsdag – men han lykkedes, fordi han ville vise sin respekt for FCK-fansene.

Benjamin Verbic vendte torsdag tilbage til Telia Parken med sit nuværende hold Dynamo Kiev, og den hurtige kantspiller udlignede FCK's 1-0-føring til 1-1 med en signaturscoring fra sin venstrekant.

Slovenske Verbic drog ind i banen og trak bolden til sit højre ben, som han sparkede 1-1-scoringen i mål med.

Kiev-kanten fejrede ikke sin scoring og løftede i stedet armene i respekt for FCK-fansene. Det var der en særlig grund til, sagde han efter kampen.

- I dag (torsdag, red.) havde de (FCK-fansene, red.) lavet et skilt, og det var en varm velkomst. Jeg ville ikke juble, da jeg scorede, for at vise respekt, sagde Verbic og fortsatte:

- Fansene viste mig en masse respekt, også da jeg blev skiftet ud, og efter den første kamp sang de også min sang. Det betød meget for mig.

Aldrig har Verbic scoret et mål uden at juble, og det krævede lidt tilvænning.

- Det var første gang, jeg scorede mod et tidligere hold. Der var mange følelser, og det var svært at holde inde, men det gjorde jeg.

- Det var helt sikkert rart at score i Parken med mit nye hold, og jeg ville gerne vinde. Men de har vist mig respekt, så jeg viser dem respekt – det er sådan, det fungerer.

Verbic fortalte yderligere, at han var glad for sin scoring, som han vil se mange gange fremover.

Verbic er en stor profil i Dynamo Kiev, som han skiftede til i januar 2018. Han har siden spillet 64 kampe, scoret 22 mål og lagt op til syv scoringer for den ukrainske klub.


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

Eiskalt 12:55          
God stil af Verbic og af fans der synger hans sang da han bliver skiftet ud, selvom han har scoret målet mod os.

Han vil altid være vellidt i klubben og velkommen tilbage any day, både som modspiller, men forhåbentligt også som spiller igen en dag.
AaBager 12:59          
Respekt til FCKs fans, disrespekt til Kievs
(u)tilfreds 13:10          
@Eiskalt,
Han vil altid være vellidt i klubben og velkommen tilbage any day, både som modspiller, men forhåbentligt også som spiller igen en dag.
Han sagde faktisk også efter kampen at der kunne være et håb om et gensyn og kvaliteten fejler ikke noget, så Ståle sæt i gang!
Eiskalt 13:18          
Respekt til FCKs fans, disrespekt til Kievs
Henviser du til Verbic "manglende" fejring?
Der synes jeg ikke han viser disrespekt mod Kievs fans. Havde han ikke sparket den ind, så havde der vel været en sag, men nu scorer han trods alt et mål og viser så respekt til FCKs fans. Synes ikke man kan sige, at respekt til en part er lig med disrespekt mod den anden part.
Bløde babser 13:19          
disrespekt til Kievs
Hvad gjorde de?

Var på stadion og skal være ærlig at sige at jeg stort set ikke lagde mærke til dem.
Eiskalt 13:20          
@(U)tilfreds, det ville være fantastisk at se ham i den hvide trøje igen en dag, men han er endnu alt, alt for ung til at skulle tilbage til København.
Han besidder et kæmpe potentiale som jeg, for ham, håber bliver forløst i en endnu større klub end Kiev en dag.

Men på sigt, ville det være godt at han kom til København og stadig havde niveau til den tid.
grumblesnake 16:18          
Den engelske kommentator var overbevist om at FCK´s fans var efter Verbic hele kampen. Nok ikke overraskende når hans navn er det eneste ord han kunne genkende. Stadigvæk, måske bør man undlade at fortolke når man ikke forstår sproget;)
Tirsdag 12. november