LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Vermaelen frygter Kylian Mbappe

| VM | 7 kommentarer
Vermaelen frygter Kylian Mbappe
Foto: Getty Images

Infoboks

Belgien - Rusland
EM Kvalifikation Gruppe I (21/03)
NordicBet 1,31 5,65 9,95

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Belgiens Thomas Vermaelen er fuld af respekt for Frankrigs Kylian Mbappe, inden de to mandskaber tirsdag skal kæmpe om en plads i VM-finalen.

Tirsdag ramler Belgien og Frankrig sammen i VM-semifinalen, og det er to nationer, der undervejs i turneringen har haft god hjælp af individualisterne på de respektive hold.

Hos Belgien er man meget opmærksom på Frankrigs kvaliteter, og især én spiller har fanget Thomas Vermaelens opmærksomhed.

- Alle taler om Kylian Mbappe lige for tiden, og han har også en god turnering. De kvaliteter, han har, kan ændre kampe på splitsekunder, så det bliver ikke let. Men de har også andre kvaliteter, siger Vermaelen ifølge goal.com.

- Selv når de begynder at skifte ud, har de Ousmane Dembele, som kan komme ind. Jeg kender ham rigtig godt, og han kan være virkelig farlig. De har Olivier Giroud, som har forskellige kvaliteter og være farlig i boksen.

- Men for mig er Mbappe lige nu den stærkeste, siger Thomas Vermaelen, inden han også lige når at fremhæve N'Golo Kante.

Frankrig og Belgien ramler sammen tirsdag klokken 20.00.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

Tonimaa 09:39          
Heldigt han ikke kommer til at genere Vermaelen ude på bænken så :D
MesutCazorla 10:13          
Hvor er det egentlig befriende med en ærlig erkendelse af, at man sgu - forståeligt nok - er lidt nervøs over mødet med en af modstanderne, frem for alt det der "Vi frygter ikke X", "Vi ved hvordan vi skal stoppe Y" osv. Nogle gange er det sgu fint bare at erkende, at spilleren man skal møde er dygtig, og at der måske ikke lige ligger en oplagt plan klar til, hvordan man lukker ham ned.
Torben89 10:29          
Det kan man vel godt forstå at han gør, da han normalt har det svært ved hurtige og driblestærke spiller, da Costa kom på bane var han jo helt væk flere gang, Mbappe har jo mere fart end Costa dog ikke så god på bolden som Costa
DPM 10:39          
Mbappe er fantastisk, og ja det ville være skønt med ærlige intervirws.
Men hvor nævner Vermalen at han frygter ham ? han er ikke engang i nærheden af at sige noget der minder om det.
Sensations journalistik bør bold være for gode til.
Det kan EB og de andre sgu stå for.
GencFenerbahce 10:44          
Torben89, kommer du og siger at Douglas Costa har en bedre teknik og er langsommere end Mbappe? Hahaha, det er lige omvendt
Tropico 12:16          
Torben89, kommer du og siger at Douglas Costa har en bedre teknik og er langsommere end Mbappe? Hahaha, det er lige omvendt
Mbappé har bedre teknik og er hurtigere. Jeg har aldrig i mands minde set en spiller løbe så hurtigt med bolden som Mbappé. Douglas Costa er vanvittig hurtig på de første meter, men herefter er hans fart konstant. Mbappé har lige et gear eller to ekstra, når han først er kommet op i fart. Se blot hans løb fra egen banehalvdel mod Argentina, da han fremtvinger et straffe. Det er som om, at han aldrig rigtigt når op i sin topfart. Hold kæft, hvor han kan løbe stærkt.
lucas123 18:40          
Mbappe er altså et skodnavn til en man skal kalde en af verdens bedste de næste 15 år.
Vi må finde ud af noget.
Tirsdag 19. februar