Luk

Verona kan øjne Serie A efter playoff-sejr

| Serie B | 2 kommentarer
Verona kan øjne Serie A efter playoff-sejr
Foto: Getty Images

Infoboks

Pescara - Verona 0-1
Serie B oprykningsslutpil
74' 0-1 Samuel Di Carmine
90' 0-1 Gennaro Scognamiglio

Hellas Verona møder Cittadella i playoff-finalen om opryking til Serie A efter en 1-0-sejr over Pescara i søndagens anden semifinale mellem de to klubber.

Der var alt at spille for, da Pescara søndag aften tog imod Hellas Verona i anden semifinale af Serie B's playoff om oprykning til Serie A.

Første opgør endte 0-0, og det skulle derfor afgøres, hvem af de to Serie A-bejlere der skulle møde Cittadella i playoff-finalen om oprykning til den bedste italienske række.

Gæsterne fra Verona sad solidt på opgøret i første halvleg og tilspillede sig klart flest chancer, men de viste ikke den fornødne skarphed til at omsætte chancerne til en scoring.

Hellas Verona skulle bruge et forsøg fra 11 meter-pletten for endelig at bringe sig foran i anden halvleg.

Efter 74 minutters spil fik Samuel Di Carmine chancen fra straffesparkspletten, og han takkede for tilbuddet og bragte Hellas Verona foran med 1-0.

Det skulle vise sig at blive kampens eneste scoring og dermed sikrede Di Carmine sin nuværende klub, Hellas Verona, et møde med sin tidligere klub – nemlig Cittadella.

De to kombattanter brager sammen i playoff-finalen om oprykning til Serie A efter Cittadellas samlede 4-2-sejr over Benevento og Hellas Veronas samlede 1-0-sejr over Pescara.


Af Daniel Laursen

2 kommentarer

Mdhansen 07:38          
Daje Verona!! Vigtigt
Inter Vejle 07:51          
Kom så Simone Branca.
Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni