LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Vestergaard er frustreret over bænkplads

| Premier League | 1 kommentar
Vestergaard er frustreret over bænkplads
Foto: Getty Images

Infoboks

Arsenal - Southampton
Premier League (24/02)
bet365 1,45 4,50 6,50
NordicBet 1,50 4,80 6,80
Oddset 1,48 4,60 6,50
Stream Manchester United – Southampton på Eurosport Player
Advertisement
Forsvarsspilleren Jannik Vestergaard er skuffet og frustreret over, at han er røget af holdet i Southampton. Situationen bekymrer ham dog ikke, siger han til BT.

Det seneste tid i Southampton har været svær for forsvarsspilleren Jannik Vestergaard.

Efter en god start i den engelske klub er han nemlig røget på bænken, og han har ikke været i kamp for Saints siden den 29. september. Det kan godt mærkes på humøret, siger han til BT.

- Det er selvfølgelig skuffende og også frustrerende, at jeg nu har siddet ude i nogle uger efterhånden. Helt i starten så jeg det som lidt af et nederlag, men jeg fik hurtigt øjnene op for, at det er noget, som næsten alle i klubben har været igennem, siger Jannik Vestergaard til mediet.

Den 26-årige forsvarsspiller forklarer, at han ikke på noget tidspunkt har været bekymret eller usikker på grund af situationen.

Vestergaard har spillet seks officielle kampe for Southampton, siden han i sommer skiftede til klubben fra tyske Gladbach.Stream Manchester United – Southampton på Eurosport Player
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

1 kommentar

Jpp 15:16          
Det er ikke ligefrem fordi, Saints har spillet bedre uden ham. De er godt nok et både kedeligt og sørgeligt bekendtskab i den her sæson. Hughes har ingen spillestil og er generelt en ret undervældende manager.
Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar