LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vestergaard-fejl blev dyr i Hasenhüttl-debut

| Premier League | 16 kommentarer
Vestergaard-fejl blev dyr i Hasenhüttl-debut
Foto: Getty Images
Cardiff hentede en 1-0-sejr over Southampton efter en fejl af Jannik Vestergaard i manager Ralph Hasenhüttls debut for Saints.

Ralph Hasenhüttl stod lørdag for første gang i spidsen for Southampton i Premier League, da holdet var en tur forbi Cardiff, der ikke havde Kenneth Zohore i truppen.

Hos Southampton bar Pierre-Emile Højbjerg anførerbindet, mens også Jannik Vestergaard startede inde for gæsterne.

Første halvleg blev en temmelig tam affære, hvor Cardiff pressede mest på og gjorde de mest seriøse tilnærmelser.

I anden halvleg spillede Cardiff sig frem til flere gode muligheder, men de havde brug for dansk hjælp, før de fik prikket hul på bylden.

Jannik Vestergaard forsøgte med en aflevering tilbage til målmand Alex McCarthy, men i stedet blev bolden opsnappet af Callum Paterson, som kunne sparke Cardiff på 1-0, der også blev kampens resultat.

Andetsteds hentede Burnley en 1-0-sejr over Brighton på mål af James Tarkowski  i første halvleg.

Stream Burnley – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

16 kommentarer

RaZZ87 18:08          
De vil have Vestergaards hoved på et fad inde på Southamptons fanforum. Han er godt i gang med at gøre sig selv til et af klubbens største fejlkøb nogensinde. Jeg er med på, at han ikke har spillet så mange kampe endnu, og at det ikke er nemt at komme ind på et hold i så store problemer, men jeg synes, hans spil i de kampe, jeg har set, gør mig usikker på, om han overhovedet bør sidde på bænken på landsholdet.

Han har et fint talent, men hans koncentrationssvigt gør ham til en forsvarsspiller, der er svær at stole på.
DanielChristoffersen90 18:15          
Der er godt nok ikke mange undskyldninger for det han laver i dag... det er simpelthen bare som nævnt ovenover, mega koncentrationssvigt!
Pantic 18:50          
Syntes generelt "altid" når jeg ser ham, så virker han lidt stor og kluntet. Lig dertil at han tager nogle besynderlige valg, så har man cocktailen til problemer.

Måske skal han bare bruge tid. Han havde jo et ret stort navn i Tyskland.
danscher 19:06          
Lidt off-topic, men bemærk lige til tider ellers udskældte Jonathan Moss med fløjten, der længe kigger efter om der kommer en fordel ud af det! Godt dommerarbejde i forhold til fordelsreglen!
OAJ-Kongen 19:09          
Vestergaard er slet ikke god nok- det er kaldt for længe siden, manden er en kaos pilot dernede, eller nærmere en høne uden hoved-
Det er ærgerligt for ham, han har talt sig selv helt op, og sagt at grundet tysk bold ikke blev vist på dansk tv, så var vi ikke klar over hvor god han var!!
Men det må man da godt nok sige man har set nu, han skal ikke udtages til landsholdet, han har ikke niveau.. Jannik er tilbage i tysk midterklub næste sæson
Mathews 19:16          
Pantic, nu er der også kæmpe forskel på niveauet i Tyskland og England.
Valencia-KilyGonzález 19:22          
Nej det er der ikke! Det er to forskellige typer af fodbold, men niveauet er meget sammenligneligt.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april