LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Vestergaard til Viborg med det samme

| Danmark | 17 kommentarer
Vestergaard til Viborg med det samme
Foto: Viborg FF
Mikkel Vestergaard skrev i sidste uge under på en aftale med Viborg, som gælder fra og med sommer. Nu er de to klubber blevet enige om et skifte fra Esbjerg med det samme.

I sidste uge skrev 23-årige Mikkel Vestergaard under på en aftale med Viborg fra sommeren 2016. Esbjerg og Viborg har dog forhandlet om en overgang allerede nu, og nu er klubberne nået til enighed.

Vestergaard skifter derfor til Viborg med det samme, hvor han er en del af træner Johnny Mølbys forårsplaner.

- Det har været en prioritet for os at tilknytte Mikkel Vestergaard allerede nu, og han har også selv haft et ønske om et hurtigt skifte. Vi har haft en god dialog med Esbjerg, og vi er selvfølgelig glade for, at det er lykkes os at blive enige, siger Viborg-direktør Morten Jensen i en pressemeddelelse.

Mikkel Vestergaard har første træning med sine nye holdkammerater i Viborg tirsdag.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

17 kommentarer

puting kuneho 16:20          
hyg dig ;)
Finte 16:41          
Han skal være glad for at EFB har plejet ham i årevis hvor han har været skadet.
Og så fornærmet og væk.
Jsaviola 16:49          
Kan se, at Esbjerg tilhængerne ikke er glade for, at han rejser... som en trøst havde Viborgenserne det på nogenlunde samme måde med Kevin Mensah.
puting kuneho 16:50          
Det er vel også typer som ham der skal luges ud af... Folk der ikke vil være i EFB, skal bare væk... :)
puting kuneho 16:53          
Kan se, at Esbjerg tilhængerne ikke er glade for, at han rejser... som en trøst havde Viborgenserne det på nogenlunde samme måde med Kevin Mensah.
Tror ikke det er fordi man føler det store tab.. hvis man sætter mensah op imod vestergaard, så er jeg personligt glad for at Mensah er hos os , i Esbjerg :)
Toggle 16:59          
Vestergaard er imo. en klart bedre spiller end mensah. Mens mensah nok er kant ser jeg mere vestergaard som angriber hvorfor den direkte sammenligning ikke virker oplagt
efbfreak 17:04          
Toggle. What? Mener du da forhåbentlig ikke. Vestergaard er piv ringe og ikke i nærheden af at være god nok til vores førstehold. At slippe af med ham er det mest fornuftige længere...

100 gange hellere Mensah ind ham
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar