LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Vetter om nej: Unfair vilkår i Viborg

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
Vetter om nej: Unfair vilkår i Viborg
Foto: Viborg FF

Infoboks

Viborg - Næstved
NordicBet Liga (21/04)
bet365 1,80 3,50 4,50
NordicBet 1,83 3,60 4,10
Oddset 1,80 3,60 4,40

Se Manchester City - Tottenham

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
19-årige Jacob Vetter afviste Viborgs tilbud om en deltidskontrakt, da han mener, det vil give ham unfair konkurrencevilkår i truppen.

Talenterne Frederik Mortensen og Jacob Vetter har begge afvist tilbud fra Viborg. Mortensen skifter til AC Horsens, men Vetter (til højre på billedet) endnu er uden klub.

Han afviste Viborg, da tilbuddet om deltid ifølge ham selv ikke ville give fair konkurrencevilkår.

- Jeg har været glad for både min ungdomstid og mit første år som senior i Viborg FF, siger Vetter til Viborg Folkeblad og tilføjer:

- Tilbuddet om en deltidskontrakt mener jeg dog ikke gav mig fair konkurrencevilkår over for mine medspillere og konkurrenter i truppen, der alle er fuldtidsspillere, og derfor har jeg valgt at takke nej. Jeg havde håbet på mere.

Højrebacken Vetter fik i den forgangne sæson tre indhop i 1. division og én pokalkamp i startopstillingen.

Se Manchester City - Tottenham Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

7 kommentarer

Ikke-en-bot 11:58          
- Tilbuddet om en deltidskontrakt mener jeg dog ikke gav mig fair konkurrencevilkår over for mine medspillere og konkurrenter i truppen, der alle er fuldtidsspillere, og derfor har jeg valgt at takke nej. Jeg havde håbet på mere.
Det lyder godt nok som et underligt påskud. Mon ikke nærmere afvisningen skal ses som at han forventer at kunne score en bedre kontrakt andetsteds. En deltidskontrakt, såvel som en ungdomskontrakt, er en naturlig måde hvorpå en spiller kan bevise at han er værd at satse på. Og hvis han gjorde det godt nok, og virkelig sparkede røv, ville man da ikke være tilbageholdende for at smide en fuldtidskontrakt efter ham. Nu virker han i stedet - ud fra eget udsagn - som en ung mand der ikke har modet til at kæmpe for sagerne.
JollyRoger 12:02          
Lyder forbuftigt.
Forudsætningerne for at vise sig frem, er bare dårligere, når alle spillere ikke fungerer på lige vilkår.
Læser det ikke som om, at han forventer fuldtid et andet sted, men blot som om, at han vil være en del af en førsteholdstrup, hvor alle spillere har de samme chancer i udgangspunktet.
Virker som en velovervejet beslutning.
sukikkeigen 12:03          
Det giver perfekt mening, hvis du ikke få lov arbejde under samme forhold som de andre hvordan skal du så konkurrer med dem? Han bliver jo ham der ikke lige var med til træne X og Y, så tager træneren dem som var der.

Hvis alle i Viborg var på deltid, så var det fint, men når klubben kører et fuldtids setup, så giver det ingen mening. Jo ingen der siger en fuldtidskontrakt skal give ham en formue, men han skal kunne leve af den
SotD 14:06          
Ehmm...

Det er jo fint nok, at man gerne vil have mere og andet end det man kan få, men situationen er nu engang sådan at der findes 15-16 hold i Danmark der har råd til 15+ fuldtidsprofessionelle spillere.

Hvis ens niveau er til 1. division, så skal man måske ikke være alt for surmule over en deltidskontrakt.
MSØ 16:15          
SotD

Det kan duvhve ret i, men kan da sagtens være han var tilfreds med en deltids kontralt med Skive i 2. Division eller hvis alle i Viborg fik tilbudt deltid. Det er vel blot fair konkurrence han efterlyser. Det er klart at han kommer længere væk fra fodbold hvis han har mindre træning og mindre restitution end hans konkurrenter
Peter Nielsen 18:48          
Kunne nu godt forestille mig at en deltidskontrakt, selv hos et hold som Viborg, gav mere i løn end en fuldtids lærlingekontrakt. Hvis han virkelig var kommittet til at vise sig frem og vise sig værdig til en fuldtidskontrakt kunne han formodentlig godt have levet et fuldtids fodboldliv på en deltidskontrakt.
SotD 21:40          
@MSØ

Jo jo, men han havde jo heller ikke lige vilkår før, og der beviste han da at han kunne komme i betragtning.

Hvis han fortsætter udviklingen får han endnu mere spilletid, og derpå en fast kontrakt.
Lørdag 20. april
Fredag 19. april