Luk

VFF - Lyngby spilles færdig senere på året

| NordicBet Liga | 5 kommentarer

Infoboks

FC Fredericia - Lyngby
NordicBet Liga (01/10)
Oddset 2,90 3,55 2,25
bet365 2,80 3,50 2,25

Weekendens kamp mellem Vendsyssel FF og Lyngby, der blev afbrudt, efter Wessam Abou Ali faldt om, bliver spillet færdig senere på året. En endelig dato er endnu ikke fastlagt.

Lørdagens 1. divisionskamp mellem Vendsyssel FF og Lyngby blev afblæst efter godt en times spil, da hjemmeholdets Wessam Abou Ali faldt om.

Nu er det blevet besluttet, at kampen færdigspilles senere på året, oplyser Fodboldens Disciplinærinstans ifølge Lyngby.

Dermed er det nu op til Divisionsforeningens turneringsplanlægning og de to klubber at finde det optimale tidspunkt for afviklingen af de sidste 31 minutter af kampen plus tillægstid, skriver klubben på sin hjemmeside.

Disciplinærinstansen skriver følgende i afgørelsen vedrørende kampen:

- Hvis en kamp afbrydes på grund af vejrlig, banens tilstand eller en anden akut grund, skal dommeren indberette dette. Fodboldens Disciplinærinstans kan herefter beslutte at lade kampen spille om, at lade kampen spille færdig eller fastsætte kampens resultat samt fradømme og/eller tilkende point.

- Fodboldens Disciplinærinstans vurderer på baggrund af dommerens indberetning og sagens faktiske omstændigheder, at kampen skal genoptages fra det tidspunkt, hvor den blev afbrudt og dermed færdigspilles. De nærmere retningslinjer for kampens genoptagelse, herunder virkningen af de allerede indtrufne forhold i kampen, fastsættes af turneringsadministrator, lyder det i afgørelsen ifølge Lyngby.

Lyngby skriver videre, at da kampen først færdigspilles på et senere tidspunkt, så vil begge hold få mulighed for at udtage nye trupper til opgøret, ligesom advarsler fra den oprindelige kamp slettes.

Vendsyssel har derudover fået omstødt det røde kort, som Tiemoto Konaté fik efter 21 minutter af lørdagens kamp, da han blev vist ud for at tage hånden til hjælp.

På de efterfølgende tv-billeder kunne det dog ses, at bolden ramte Konaté i hovedet, hvorfor Vendsyssel protesterede over udvisningen.

Klubben ville egentlig have spillet hele kampen om, men Fodboldens Disciplinærudvalg har afvist det ønske. Til gengæld har Vendsyssel fået medhold i protesten mod udvisningen, hvorfor Tiemoto Konatés karantænepoint nu er blevet fjernet.

Selvom Vendsyssel har fået medhold i udvisningen, så skal den sidste del af opgøret mod Lyngby fortsat spilles til ende med 10 mand på banen, når der er blevet fastlagt en endelig dato for kampen.


Af Krister Olsen
Søndag 26. september