Luk

VFF-chef: Højer og Ralf P. de rigtige i nuet

| NordicBet Liga | 11 kommentarer

Infoboks

AaB - Viborg FF
Superligaen Grundspil (25/10)
Bet25 1,97 3,65 3,60
Oddset 2,05 3,50 3,40
bet365 1,90 3,60 3,80

Viborgs sportschef Jesper Larsen er gået på jagt efter en ny cheftræner, men udtrykker samtidigt stor tiltro til Steffen Højer og Ralf Pedersen.

Viborg har onsdag fyret cheftræner Johnny Mølby og samtidigt udpeget Steffen Højer og Ralf Pedersen til henholdsvis foreløbig cheftræner og assistent.

Og duoen får stor opbakning af sportschef Jesper Larsen.

- Vi vil gå i gang med en grundig og professionel rekrutteringsproces i forhold til ansættelse af en permanent cheftræner, men i nuet er vi sikre på, at Steffen Højer og Ralf Pedersen er de rigtige personer til at få os på rette spor igen, siger Larsen til Viborgs hjemmeside og fortsætter:

- Først og fremmest er de begge meget kompetente og dygtige træner, og samtidig er de vigtige kulturbærer for Viborg FF. Der findes ingen trænere, der kender klubben bedre og som kan stå på mål for de værdier, der skal kendetegne VFF, og derfor er vi overbeviste om, at de kan løfte den store opgaver, som ligger foran os.

Viborg har søndag hjemmebane mod Esbjerg.


Af Mikael Blond

11 kommentarer

fch123 10:56          
Held og lykke til Viborg. Konge Helsingør spolerede det hele, hvorfor blev han ikke fyret efter sæsonen?
JollyRoger 11:06          
Amatør klub.
skkh 11:10          
JollyRoger, har du fået din gevinst for at have meldt ud at Pallesen og Alexander ville blive solgt? Oraklet slår til igen: "Amatør klub"
Dygtig
bjarkedenstore 11:13          
Hvorfor fyre trænere efter kun 1 kamp?

Virker useriøst.
Per61 11:14          
Super god beslutning at lade disse to kompetente herrer tage over efter en træner i fuld modvind, og som ingen troede på kunne rette skuden op. Timingen er ikke god efter blot en kamp. Enten skulle klubben have taget konsekvensen efter det katastrofale nederlag mod amatørholdet fra Helsingør eller også skulle Mølby nok have haft et par uger mere til at bevise sit værd.
Angående en kommende træner så håber jeg klubben tænker stort og ikke tager en Jonas Dahl eller Allan Kuhn...!
Som jeg flere gange har påpeget så mangler holdet kvalitet ovenpå alle de skader de har været udsat for. Så ingen vej udenom en investering i to, tre nye spillere med Superliga niveau. Hvad med at tiltrække FC Nykøbings topscorer som så sent som igår nævnte at han gerne ville væk fra klubben og prøve nye udfordringer. Ellers må I kigge til udlandet og finde kvalificerede spillere der. VFF kan ikke klare sig med det nuværende spinkle og skadesramte spillermateriale. Så Morten Jensen, du må op med pengepungen og købe nyt, hvis drømmen om oprykning skal blive en realitet. Ellers løber Esbjerg ogVejle med det hele...
skkh 11:42          
Jeg kan godt forstå at folk synes timingen er elendig, men for de flestes vedkommende er det også pga manglende indsigt i klubben.

1) Mølby har 2 års kontrakt endnu og har været dyr at fyre. Man har givet ham en opstart til at vende skuden og få tro på tingene. Man starter med et nederlag i Thisted, hvor spillerne mentalt og fysisk er i underskud de sidste 20 minutter. Ergo: Mølby fik ikke vendt skuden i sommeropstarten, og så er fyringen bedre sent end aldrig.

2) Viborg har en dårlig historik ift trænerfyringer. Ove C rykkede dem op, Auri tog over ved vinterpausen og rykkede ned, rykkede dem op igen. Så blev Mølby hentet ind og Auri fyret. Det ser ikke pænt ud, og man har nok villet undgå flere trænerfyringer, indtil det er decideret uundgåeligt (og det er det nu, med sidste års præstationer og dårlig opstart taget i betragtning)

3) Viborg har fået ny sportschef der startede pr. 1/8-2017, altså i går. Han har helt sikkert skulle have sit besyv med.

4) Mølby er aldrig blevet ´fredet´, men man har sagt, man ikke ville handle i panik. Ingen har sagt HVORFOR Mølby var den rette at beholde ved roret, og det tyder imo på manglende intern opbakning (og den eksterne har ikke været der meget længe) Fans har i lang tid skreget på fyring og der er stillet spørgsmålstegn ved alle Mølbys dispositioner fra valg af anfører til brug af Vatsadze. Ledelsen ser dum ud, hvis den agerer på baggrund af fanopråb. Man har manglet en sportslig grund (udover nedrykning, but why) til at fyre ham. Mølby var dead man walking.

Alle 4 ovennævnte forhold tilsammen udgør trænerfyringen, der IKKE kommer ud af det blå. Det er IKKE sicilianske tilstande eller panik. Selvom jeg godt kan forstå folk synes det ser sådan ud.
Smash 12:06          
Mølby er aldrig blevet ´fredet´, men man har sagt, man ikke ville handle i panik.
Fyring efter 1 kamp i sæsonen kan ikke betegnes anderledes end "panik". Der er ikke noget argument der kan gøre det til en "velovervejet" beslutning, når man lige skylder et par måneders forberedelse i kloakken efter 90 dårlige minutter.
Man har end ikke den rette afløser klar, men kun en vikar, på Viborg kan nå 3 cheftrænere på en sæson.

Der er ikke noget galt i at tabe til en oprykker. Hobro tabte 0-3 til Næstved i 3. kamp sidste år og havde kun 1 point efter de første 3 kampe.
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober