Luk

VFF-chef: Ikke presset til at sælge Grønning

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

Viborg er ikke presset til at sælge ud af profilerne og skal derfor have et rigtig godt tilbud, hvis man eksempelvis skal sige farvel til topscorer Sebastian Grønning, fastslår sportschef Jesper Fredberg.

Viborg har haft et flot efterår i 3F Superligaen, og flere spillere har markeret sig stærkt hos oprykkerne.

Topscorer Sebastian Grønning er én af dem, og angriberens agent fortalte for nyligt bold.dk, at han forventede bejlere i januars transfervindue.

Viborgs sportschef, Jesper Fredberg, fastslår, at klubben ikke er presset til at sælge sine bedste spillere, og planen er at etablere sig i Superligaen.

- Der vil altid være skriverier omkring angribere, og Sebastian er også god til at kommunikere om de ting i pressen. Det skal man også være, siger Jesper Fredberg til bold.dk.

- Men vi står ikke og skal sælge nogen i øjeblikket for at få tingene til at løbe rundt. Vi skal ud og angribe Superligaen og etablere os. Vi skal være nogen, man kan regne med fast heroppe, og der skal vi bruge alle de fornødne kræfter.

- Seb er en vigtig brik for os, for han er vores førsteangriber i øjeblikket, og han har også bevist, han kan score fint med mål i Superligaen. Han er en stærk presspiller, og i forhold til vores spillestil er han en vigtig brik.

- Derfor står vi heller ikke og flager med, at han skal af sted. Det skal give mening og være et rigtig godt tilbud, hvis han skal væk herfra, fastslår Fredberg.

Skal I selv ud og agere på transfermarkedet?

- Ja, det tænker jeg, vi vil. Nu må vi se, om der kommer bud på nogen af vores, men ligesom på banen vil vi gerne være aggressive på transfermarkedet, siger Jesper Fredberg.

- Så hvis der er noget, der passer godt til os og kan gøre en forskel for os, så vil vi gøre det. Men vi er rigtig, rigtig glade for den trup, vi har i øjeblikket, så det skal være noget, som skal give god mening for os.

Hvor på banen leder I?

- For mig er det kvalitet, der er afgørende, for vores spiller gør det rigtig, rigtig godt i øjeblikket. Så det er en samlet plan, vi skal kigge på, i forhold til hvad der skal ind og ud.

- Så hvis vi skal hente noget, skal det være, fordi det kan gøre en forskel for os, uagtet hvor det er på banen, siger Fredberg.

24-årige Sebastian Grønning har kontrakt med Viborg til sommeren 2023.


Af Sara Margren
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar