Luk

VFF-chef om keeper-kaos: Intet ønskescenarie

| NordicBet Liga | 3 kommentarer

Infoboks

Vendsyssel FF - Viborg FF
NordicBet Liga (23/11)
bet365 3,30 3,50 2,10
NordicBet 3,20 3,55 2,10
Oddset 3,35 3,40 2,15

Viborgs sportschef Jesper Fredberg medgiver, at man er udfordret på målmandsposten, og han håber ikke at skulle se Jesper Christiansen i aktion fredag aften.

Viborg er alvorligt udfordret på målmandspositionen.

Lucas Lund er færdig for sæsonen, Can Dursun er ude resten af efteråret, og Ellery Balcombe har karantæne for sit røde kort mod HB Køge.

Balcombe undersøges desuden af Fodboldens Disciplinærinstans for ifølge Viborg at 'have udtalt sig upassende og fornærmende mod dommeren'.

Sportschef Jesper Fredberg kan dog ikke kommentere på sagen, før der ligger en afgørelse.

- Det må jeg ikke udtale mig om, så længe sagen kører. Men vi afventer afgørelsen og forventer, at den kommer i denne uge, siger Fredberg til bold.dk.

- Det er altid en risiko, når der bliver lavet en disciplinærsag. Jeg forventer dog, at den bliver klaret på en god og sober måde. Men indtil der er en afgørelse, kan jeg ikke kommentere mere på det.

Sportschefen har dog været godt tilfreds med Balcombes præstationer indtil videre.

- Han har gjort det godt af en 19-årig gut at være. Han har til fulde levet op til de forventninger, vi havde til ham, og sagen på ingen måde indvirkning på hans ophold hos os. Slet ikke.

Håber ikke på Christiansen-comeback
Viborg har i Balcombes fravær målmandstræner Jesper Christiansen med i truppen til fredagens kamp mod Næstved som back-up for Ingvar Jonsson.

Fredberg fastslår, at Christiansen står skarpt, men han håber ikke, at det fredag aften bliver aktuelt at se ham i aktion.

- Det er ikke noget ønskescenarie for os. Vi synes, vi har været meget i gennem på den målmandspost siden sommer, men vi er rigtig, rigtig glade for, at vi har Ingvar, der er klar til at tage fat. Han er erfaren og virker skarp i øjeblikket.

- Jeg håber helt ærlig ikke, at vi får Jesper at se på banen. 7-9-13. Men hvis uheldet er ude, har han været en del af vores træningsmiljø siden i sommer, og han kender truppen rigtig godt, så vi er sikre på, at han vil kunne gøre det – og gøre det godt. 

Viborg har to point op til Vejle og Fredericia i toppen af 1. division.


Af Sara Margren
Torsdag 21. november
Onsdag 20. november